Aká fasáda sa hodí k bielym oknám?

Aku farbu fasady ste davali k bielym oknam? Pacia sa mi zemite farby,nechceme bielu ani sedu. Podkrovny dom s ackovou strechou. Hladam inspiracie,dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
a čo tak si ho obložiť tehlamy, kamenným obkladom. ono inšpirácií máš na nete podľa mňa dosť a stačí sa len v tom trocha prehrabať
Odpovedať
Profilova fotka
To ti nik neporadi kazdemu sa paci ine. Nam ked robili fasadu tak sa pytali aku farbu a sef tej firmy ze neblaznite dajte to takto a my sme ho posluchli a mame uplne inu farbu domu ako bol plan a ame spokojny. Jedine co som vedel ze ziaden odtien zltej ani hnedej to je skoro kazdy dom.
Odpovedať
@hoblinka13 www.strecha bramac (guugle) ma konfigurator, vyskusaj.. Mne sa paci studeny odtien latte, capucino.. Neviem aku strechu mate..
Odpovedať
Akej farby si kupit auto poradte mi hladam inspiraciu dajte mi sem dotky aut a povecte ake si vybrat lebo von nechodim a ked tak s handrou na hlave a slepeckou palicou sa pohybujem uz10 rokov tak som zabudol ake farby existuju a som tak sprosty ze musim kupit co mi nakaze niekto iny ps. A samozrejme volim toho koho mi odporucia v telke.
Odpovedať
Profilova fotka
@hoblinka13 k bielym oknam? Vsak hocijaku, biela je neutralna. Skor sa odraz aj od toho, akej farby mas strechu, hm? Aby to vsetko dokopy spolu hralo a dobre vyzeralo.
Odpovedať
Profilova fotka
To je celkom fajn postreh s tou strechou. S bielymi oknami ti bude hrat vsetko ale zemitych farieb, je na vyber ozaj mnoho takze mas s coho si myslim vyberat. Aj chcete kombinovat odtiene?
Odpovedať
Profilova fotka
@hoblinka13 kludne nejaku bledu fasadu a okolo okien nejaky pekny kamen, ktory sa vam bude hodit k streche. K bielej mozes kombinovat co len chces a co sa ti paci.
Odpovedať
Profilova fotka
Pri bielych oknách je to úplne jedno akú farbu zvolíš. Myslím, že tam sa medze nekladú. Zemité farby sú také, že neomrzia, tak kľudne by som išiel do niečoho takého. Sú také aplikácie, kde si vieš priamo skúsiť k oknám a k streche navoliť fasádu, to si nekukala?
Odpovedať
@silvusik353 praveze mam pocit,ze nic,lebo biele okna kricia. Co obzerame po okoli a kade tade,kam ideme vacsinou biele okna kricia. Strecha je hneda. A co aj googlime vacsinou su v drevodekore okna. Dali sme si robit navrh,no nic moc. Skusime to este doladit,ale zadanie bolo "teply" hrejivy pocit a vysledok je chladny pohlad na dom.
Odpovedať
Pridaj foto domu. Ako tak hej biele okna su viditelnejsie ale nie vobec nejake rusive. Treba sa s tm len vyhrat. Nad obkladom ste nepremyslali?
Odpovedať
@hoblinka13 tak ich oblozte nejakym bledo hnedym kamenom, aby tak nekricali. A pridaj foto, lepsie sa bude radit.
Odpovedať
Profilova fotka
Aj si sa k niečomu dopracovala? Lebo ako je to ťažko a každému sa tu páči niečo iné. Ja bych šla do nejakého obkladu napríklad. Teraz ich je toľko na výber, že až 😉
Odpovedať
Článok sa načítava...
Capucino..
Odpovedať
Hm?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?