Voltcraft Smart Metering - systém na štatistické meranie spotreby elektrickej energie

Rád by som si do elektroinštalácie zakomponoval zariadenie ktoré mi bude merať a zaznamenávať online štatistiku odobratej elektrickej energie v dome. Našiel som na nete len systém VOLTCRAFT Smart Metering od Nemeckej firmy Conrad. http://www.conrad.cz/system-voltcraft... Vyzerá celkom zaujímavo (hlavne elegantné DIN riešenie sa mi páči) Existuje nejaká podobná alternatíva ? (nemusí mať wifi modul, stačí keby sa nejako dali z meracej jednotky stiahnuť dáta do PC)
Odpovedať
Vo firme pouzivame toto : http://tmbh.biznisweb.sk/owl-monitory/
Odpovedať
@bandolero dik za tip, vyzera to tiez zaujimavo. este by som sa spytal - ako to vyzera s presnostou merania ak by si to mal porovnat voci realnej spotrebe vyuctovanej elektrarnami ?
Odpovedať
Profilova fotka
@tomaso1 @bandolero co tieto srandy stoja?
Odpovedať
mňa by skôr zaujímalo aký to má zmysel, šetrenie istotne nie,skôr len zistiť či je tam napájanie, kto bude mať digit. elektromer dá sa napojiť na net a vieš okamžitú spotrebu
Odpovedať
@duzu nie nejde o šetrenie. Je to len pre zábavu, resp. moja úchylka v číslach, grafoch a štatistikách :) Tak preto o niečom takom rozmýšlam. @kaktusik007 ten Voltcraft stoji ca 250 EUR
Odpovedať
Toto stalo cca do 70ecok.Grafy to robi paradne :)
Odpovedať
@bandolero ... a ako to je s tou presnostou ? ked si zoberies vyuctovanie kWh z elektrarni a z tejto hracky za to iste obdobie. Sedia kWh cca ?
Odpovedať
Toto ti neviem povedat.My s tym meriame cele rozvadzace vo vyrobe pre orientacne hodnoty spotreby.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?