Pomoc s vyplnením žiadosti o pripojenie nového odberného miesta VSE

Ahojte :) potrebujem pomôcť so SPRÁVNYM vyplnením žiadosti o pripojenie. Konkrétne políčko Maximálna rezervovaná kapacita, počet fáz pripojenia. Projekt ešte nemáme. Je to možné vyplniť aj bez projektu alebo kde viem získať tieto informácie? Ďakujem vopred za každú radu a info
Odpovedať
Lepsie s projektom. Ale ak das 3F 32A tak je to OK. Zalezi co tam budete mat. Ake kurenie atd. Ak standardny dom tak staci 25A.
Odpovedať
na štandard ti stačí 25A 3F. (aj k TČ). Len pozor, oni majú 30 dni len na zaregistrovanie žiadosti ktorú pošleš a pak dalsich 30dní na vyjadrenie :D pak im pošleš čestné prehlásenie že je to ready a môžu ťa prísť napojiť tak tiež znova rovnak 30 + 30 o.. mne trvalo 3 mesiace kym ma prišli zapojiť. ak je to SSE.
Odpovedať
@kicilanka Do políčka max rez.kapacita napíš 25A,počet fáz 3f, do cca 14 dní sa vyjadrí VSD,určí bod pripojenia a pripojovacie podmienky.Keď je to zo vzdušnej siete ,projekt nepotrebuješ.Keď niečo nevieš môžeš poslať SS.
Odpovedať
@igor256 @stefanl @elektrikardano dakujem krasne za pomoc chalani :)
Odpovedať
@elektrikardano anom vzdusne pripojenie lebo stlp mame hned pred pozemkom :)
Odpovedať
@kicilanka Sú to Košice-okolie.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@stefanl mozem vediet, kedy sa oplati podavat ziadost o pripojenie do SSE? akurat riesime projekt, bude koncom leta. vsetky IS mame na hranici, aj hlavnu rozdvodnu skrinu elektriky. stavat predpokladam, ze najskor na jar, kedze potrva, kym vybavime stavebne. ale netusim, kedy ziadat o pripojenie jednotlivych IS :-S
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?