Podlahové

Dnes sme museli rozoberať podlahu a zistili sme že máme takto uložené el podlahové.. prekrížené káble. časom sa môžu podla mna ako sa chodí po podlahe aj pretnút a vyskratovať.elektrikar čo nám to robil povedal že to je v poriadku.podla mna to vporiadku nie je..je tu niekto kto sa v tom vyzná?? dakujem pridávam foto
Odpovedať
Určite to v poriadku nie je.
Odpovedať
Povedz kolko m2 vykurujes ?
Odpovedať
@volt podla mna by káble vôbec nemali byť prekrižené ,stačilo by ak by som ich zapustil do osb ??či mám to celé reklamovať ??elekrikár stále tvrdí že sa káblom nemôže nič stať a bežne sa to tak robí.podla mna to je total odflaknutá robota ,len neviem ako sa dopátrat k pravde.
Odpovedať
@janopopovec @janopopovec 90m2
Odpovedať
nie je to náhodou Bau holding 😄 a viete meno elektrikára ak tak napíšte do správy
Odpovedať
@luxo stavebny dozor, revizny technik!
Odpovedať
Je to bauholding už sa s nima natahujeme 3 mesiace sfušovali všetko čo sa dalo opravi nás už vyšli na 1500€ ak nerátam prácu.
Odpovedať
@luxo určite to v poriadku nie je. Na kábloch sa časom poškodí izolácia a máte skrat. Káble sa vôbec nemajú krížiť. A už keď je to nevyhnutné, tak musia byť vyrezané drážky v izolácii a káble v drážke.
Odpovedať
@luxo a ešte by som dodal, že tieto káble na pripájanie el. fólií by mali byť so silikónovou izoláciou - označenie SIF. Čo teda nevyzerá u Vás na tento typ vodiča - drôtu. Na všetky tepelné spotrebiče by sa mal používať SIF kábel.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?