Úvodom chcem upozornit ze toto je moj prvy blog, ale dodávatel energií Energie2, a,s. ma tak neskutocne nasrali ze sa zo mna stal bloger.
Chcel by som Vas upozornit a aby ste sa ani omylom neprihlasovali k tomuto dodavatelovi.
Dôvody:
1) nespravne vypocty pri odbere el+ plyn
2) vracanie preplatkov az po opakovaných urgenciach a vyhrazkach
3) ked som sa chcel prehlasit inemu dodavatelovi energií tak mi to nechceli umoznit - nechce sa mi to podrobne opisovat je to dlha hustoria . Do dnesneho dna mi to neumoznili po 2 násobnom pokuse.
S pozdravom: " Ruky od nich prec "
@pigi1 toto skúša takmer každý dodávateľ, skôr ako uhradíš faktúru treba skontrolovať a ihned reklamovať, všetko platiť cez IB máš tak vždy kontrolu i doklad čo si plail,zálohové platby platiť v takej výške aby si ty doplácal v ročnom zúčtovaní, prečítaj si zmluvu na aký čas máš platnú zmluvu,energie2 minimálne na jeden rok, mesiac pred termínom podať výpoved, skôr je možné zrušiť no s pokutou ako by si odoberal energiu do ukončenia, tak budeš platiť vlastne 2x, starému i novému za jednu spotrebu, najvýhodnejšie je uzatvárať zmluvu na neurčitý čas, no cena je vtedy nie najvýhodnejšia, tiež mám energie2 lebo bola výhodnejšia cena, no zmluva na jeden rok