Dodávateľ elektriny

Úvodom chcem upozornit ze toto je moj prvy blog, ale dodávatel energií Energie2, a,s. ma tak neskutocne nasrali ze sa zo mna stal bloger. Chcel by som Vas upozornit a aby ste sa ani omylom neprihlasovali k tomuto dodavatelovi. Dôvody: 1) nespravne vypocty pri odbere el+ plyn 2) vracanie preplatkov az po opakovaných urgenciach a vyhrazkach 3) ked som sa chcel prehlasit inemu dodavatelovi energií tak mi to nechceli umoznit - nechce sa mi to podrobne opisovat je to dlha hustoria . Do dnesneho dna mi to neumoznili po 2 násobnom pokuse. S pozdravom: " Ruky od nich prec "
Odpovedať
@pigi1 toto skúša takmer každý dodávateľ, skôr ako uhradíš faktúru treba skontrolovať a ihned reklamovať, všetko platiť cez IB máš tak vždy kontrolu i doklad čo si plail,zálohové platby platiť v takej výške aby si ty doplácal v ročnom zúčtovaní, prečítaj si zmluvu na aký čas máš platnú zmluvu,energie2 minimálne na jeden rok, mesiac pred termínom podať výpoved, skôr je možné zrušiť no s pokutou ako by si odoberal energiu do ukončenia, tak budeš platiť vlastne 2x, starému i novému za jednu spotrebu, najvýhodnejšie je uzatvárať zmluvu na neurčitý čas, no cena je vtedy nie najvýhodnejšia, tiež mám energie2 lebo bola výhodnejšia cena, no zmluva na jeden rok
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?