Bezdrotovy dialkovy spinac

ahojte, potrebujem poradit ohladom nazvu produktu (neviem ako sa to presne vola to co potrebujem ani ci to vobec existuje) mam cirkulacne cerpadlo na poschodi klasicky Grundfos s casovacom a funkciou Autoadapt. zistujem vsak ze aj casovac aj Autoadapt su mi na prd a nefunguje to podla mojich predstav. pravdepodobne potrebujem dve veci: - prvu "vecicku" vlozim do vypinaca a ked zapnem dole na prizemi svetlo tak sa ta vecicka ozivi a odosle signal (wifi/bluetooth/radio - nie cloud) do priestoru a druha vecicka ho zachiti - druha "vecicka" signal zachiti a zapne cerpadlo. bud vo forme zastrcky alebo tiez ako prvu ze bude zalozena v krabici za zasuvkou existuje take daco ci mam prist radsej v 2030-om? ak ano ako sa taketo "vecicky" volaju nech si ich najdem v nejakom eshope na nete. dakujem.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od emm_a_nuella:

ahojte, potrebujem poradit ohladom nazvu produktu…
@emm_a_nuella milión riešení na túto situáciu ale najlacnejšie shelly. Ak sa jedná o niečo väčšie odporúčam komplexnejšie Smart Home riešenia to má potom viacero benefitov.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od emm_a_nuella:

ahojte, potrebujem poradit ohladom nazvu produktu…
@emm_a_nuella Na nete je toho kopec: Zásuvka na diaľkové ovládanie. Napr. aj Lidl - https://www.lidl.sk/p/silvercrest-sup... alebo: https://www.tipa.sk/sk/zasuvky-bezdro... alebo si vyber sama: https://www.google.com/search?client=...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od emm_a_nuella:

ahojte, potrebujem poradit ohladom nazvu produktu…
@emm_a_nuella to sa dá potom aj mobilom ovládať... Ešte lacnejšie je bezdrôtové tlačidlo (relé) je to niečo ako diaľkový ovládač ale to je nezávislé tlačidlo, keď to má byť spriahnute s iným 230V zariadením tak asi to čo som písal
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petersd:

@emm_a_nuella Na nete je toho kopec: Zásuvka na…
@petersd vdaka, o tomto produkte viem a prave tomu som sa chcela vyhnut nech nemam "extra ovladac". preto som pisala ze ci nieco neexistuje co by sa vlozilo priamo za vypinac co by vlastne nahradilo ten "extra ovladac"
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?