Odpoveď na príspevok od mesarosanton:
Medenný 1,5mm.Skôr ako káble zhoria spotrebiče.3-… @mesarosanton prosim Vas kedy pouzit na svetla kabel 5x1,5 a kedy 3x1,5? nemozem pouzit vsade 5x1,5?Odpoveď na príspevok od st89:
@mesarosanton prosim Vas kedy pouzit na svetla ka… @st89 mozes 5x1,5 je len "lustrovy", tj. Mas tam viac faz aby si mohol palit lustre po ziarovkach. Ak to na danom svetle nevyuzijes proste tie zvysne fazy nepripojis.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@st89 mozes 5x1,5 je len "lustrovy", tj. Mas tam … @sousedekovci89 áno ale ma to aj nejaký dopad na to aký dám vypínač? Lebo ak ja dám jednopackovy vypínač, a zároveň potiahnem 5x1,5 tak to je nevyužité. Alebo ako to chápať? Chcem dat napríklad jedno štvorcové svetlo led panel, zároveň potiahnem k nemu kábel 5zilovy, v budúcnosti ak panel vyhodím a kúpim luster tak aj tak ho nemôžem zapojiť bez vypínača, tak?Odpoveď na príspevok od st89:
@sousedekovci89 áno ale ma to aj nejaký dopad na … @st89 ak pritiahnes 5 zilu aj od privodu v buducnosti ti staci dat luster a prislusny vypinac a budes mat lustrove spinanie.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@st89 ak pritiahnes 5 zilu aj od privodu v buducn… @sousedekovci89 áno, ale musím zmeniť potom jednopackovy vypínač na dvojpackovy však?Odpoveď na príspevok od st89:
@sousedekovci89 áno, ale musím zmeniť potom jedno… @st89 ano alebo ho das teraz a len druhu fazu nezapojis do svetla.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@st89 ano alebo ho das teraz a len druhu fazu nez… @sousedekovci89 čiže ta druhá páčka by bola nefunkčná?Odpoveď na príspevok od st89:
@sousedekovci89 čiže ta druhá páčka by bola nefun… @st89 Na to, koľko "múdra" si už zasial na tomto fóre nedokážeš pochopiť vcelku banálne veci ..Odpoveď na príspevok od st89:
@sousedekovci89 čiže ta druhá páčka by bola nefun… @st89 ano.Odpoveď na príspevok od kejsix:
@st89 Na to, koľko "múdra" si už zasial na tomto … @kejsix netaraj už toľko. Na to slúži toto fórum.