Ako nachystat kabelaz, pre domaceho videovratnika?

Ked chcem videovratnika ako riesite privod? Myslim tym, ze DVV potrebuje DC, cize je nejaky adapter, ktory sa dava do zasuvky. Ale otazka ako a kde umiestnie zasuvku aby to bolo pekne? Napadju ma 2 moznosti: Bud na din listu do rozvadzaca, alebo datoveho rozvadzaca date sietovy napajac, potom akym kablom vediete DC? Druha moznost dat do zasuvky niekde na boku dole adapter a vies v trubke kabel: https://www.kamerovesystemy.sk/Predlz... A vediete od zasuvky az po DVV. Do akej vysky treba dat vnutornu jednotku? A z vnutornej jednotky staci SyKFY 5x2x 0,5?
Odpovedať
@patriky ja som mal v stene natahany len datovy kabel. vsetko je stiahnute do racku v technickej miestnosti kde je router pre rozvod tv a internetu do jednotlivych zasuviek v izbach.neskor pribudne aj zabezpecovacka a kamerovka. pri vratnikovy nemam ziadnu zasuvky a ziadny adapter a okrem branicky viem otvorit aj branu pre vjazd do dvora.
Odpovedať
Datovy kabel serioznym produktom staci. Mame vzdialenost medzi branou a domom asi 60m a s PoE switchom to funguje OK.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som natiahol 2xdatovy jeden k brane tam bude ovladanie brany a v krabici pri motori adapter na napajanie videovratnika, druhy pojde k branke na kameru zvoncek a zamok branky.
Odpovedať
@patriky Vnútorná jednotka je najlepšie vo výške očí, prípadne trochu nižšie. Ja som napájanie vyriešil tak, že ten sieťový adaptér som schoval pod krabicu do steny, tá má šírku 14 cm, v pohode sa to tam vošlo.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?