Protištekacia búdka (funguje?)

Kúpil niekto z vás, prípadne poznáte niekoho, kto vlastní toto alebo niečo podobné? Funguje to? Pomohli by mi akékoľvek skúsenosti. Prosím odpovede k veci. https://www.elektricke-obojky.sk/prot...
Odpovedať
@raphael42 bohuzial mne riesia tieto problemy delobuchy. Tiez hladam nieco funkcne a automatizovane nakolko bastardi mojich susedov dokazu stekat celu noc a majitelovi je to jedno.
Odpovedať
Alebo máte niekto nejaké iné riešenie, ktoré funguje?
Odpovedať
Profilova fotka
kúp si cez net a môžeš skúšať cca 10 dní a keď nebude fungovať pošleš späť do 14tich dní.len to nezašpiň a nedoškrab. @raphael42
Odpovedať
@raphael42 a na čo to potrebuješ?
Odpovedať
@palo18 podľa mňa to potrebuje na varenie :D :D
Odpovedať
Nefunguje , overene . Pomoze len trapezovy plot . Pes pred dvoma veselo steka dalej asi meter su od neho
Odpovedať
mňa by zaujímalo, či fungujú tie protištekacie obojky
Odpovedať
@decembrovka77 vraj tie ano
Odpovedať
@decembrovka77 https://www.pet-svet.sk/pet-svet/esho... tento áno, len výdrž baterky je 3 až 6 týždňov nie mesiacov, čiže kúpiť nabíjateľnú verziu. http://www.zooshop.sk/zooshop/eshop/3... platí to isté čo o tom prvom, tu je citlivosť trošku sladšia, alebo je pes odolnejší 🙂 https://www.tipa.sk/sk/obojok-proti-s... totálna sprostosť, dáva to impulzy ako sa mu zachce, na najnižšej citlivosti nereaguje vôbec, na najvyššej pes dostával impulz keď prešiel okolo hliníkovej bránky. https://www.garmin.sk/obojok-proti-st... funguje bez problému čiže áno, antišteky fungujú, platí tu porekadlo nie som tak bohatý aby som kupoval lacné veci 😉 pri antišteku si treba ale uvedomiť, že ak je bes debil a musí to mať 24/7 a stačí mu impulz v podobe zvuku a vibrácie treba kúpiť napr Garmin bez hrotov. Nakoľko tie hroty po pár dňoch vytvoria na krku rany. Pokiaľ potrebuje aj el. impulz tak mu to dávať len na ten čas kedy je to nevyhnutné.
Odpovedať
Potrebujem to na susedove psy. Štyri psy na malom pozemku. Neštekajú celý deň, ale stačí, že sa hocičo deje na ulici, alebo niekto prejde pred bránou a rozštekajú sa ako besné. Tak to chcem nejako riešiť. @palo18 @gkrivanek @decembrovka77 @kollega @lubk0 @igorkoo
Odpovedať
@raphael42 tak sa to rieši tak, že sa zazvoní na zvonček na bránke u susedov...
Odpovedať
@palo18 ak s tým nerobia nič teraz, tak určite začnú, keď sa im pôjdem ja posťažovať... 😂
Odpovedať
Článok sa načítava...
@raphael42 no to je teda logika čo? Áno, takto to funguje v civilizovanej spoločnosti. Komunikuje sa o problémoch. Ty vidíš len to, že to neriešia, nevidíš to, že možno pre nich nemajú čo riešiť. Nakoľko majú úplne iné vnímanie toho štekotu a neberú ho ako problém. U ....... na dvore to funguje tak, že si robia navzájom naprieky.
Odpovedať
@palo18 teraz sa im narodilo dieťa. Takže ak by to chceli riešiť, tak by už dávno začali. Pretože to malé dieťa bude určite reagovať citlivejšie ako my. Nepotrebujem ísť za susedom, len aby som si vypočul, ako je normálne, že pes šteká, ako sa len chce hrať a že je to úplne normálne a nech si kúpim štuple do uší, ak mi to prekáža. Ja sa nepotrebujem vybavovať so susedmi. Pýtam sa na konkrétny produkt, ktorý mi pomôže vyriešiť môj problém. Takže pokiaľ nemáte pre mňa nejakú recenziu, tak tu nemusíte zabíjať svoj čas.
Odpovedať
@raphael42 odsťahovať sa 🙂
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ja som bol za buducim susedom. Zatial tu býva len pes. Odpoveď bola, že ho nemá kde dať, sadol do auta a viac sa s nami nebaví, Že tu celé dni šteká a zavíja ho nezaujma. Však sme na dedine. V okolí máme asi 8 psov, ale tomuto debilovy sa nevyrovná ani tých osem dokopy. Takže niečo, ťo by ho obmedzilo v štekaní a zavíjani by som uvítal.
Odpovedať
Profilova fotka
@lubo5555 No tak tieto susedske vztahy bohviejako dobre nezacinaju. To este tozvie co bude ked sa nastahuje. Je cely den zavrety?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?