Zarovnanie terénu

Profilova fotka
Nevedela som, či túto otázku zaradiť sem alebo do kolonky záhrada...máme rozstavaný rodinný dom na mierne rovninnatom pozemku. Od cesty smerom do záhrady sa terén mierne zvažuje, tak, že najnižšie miesto (opačný koniec od cesty) je nižší cca o 90cm (dĺžka pozemku 29metrov). Manžel by chcel zarovnať terén iba od cesty smerom k domu (teda 6metrov), ďalej už chce nechať záhradu takto mierne sa zvažujúcu. Je to OK? Je lepšie zarovnať celý pozemok navozením zeme, prípadne urobiť jeden "medziskok"? Susedov zatiaľ sprava zľava nemáme, iba spodného suseda, ktorý už má terém rovinatý, takže nič s pozemkom robiť zrejme nebude (tiež ešte len stavia). Čo budú robiť naši priami susedia, ktorým sa pozemky tiež takto zvažujú, ešte nevieme a nevedia ani oni.... Čo by ste nám odporúčali urobiť? Plot budeme mať spradu z tvárnic+kovaná výplň a zo strán klasické pletivo.
Odpovedať
Profilova fotka
Nepíšte v akej výške máte dom oproti ceste.V každom prípade treba terén spádovať od domu.Či vyrovnáte, alebo nevyrovnáte záhradu je technicky jedno,esteticky si musíte poradiť sami.
Odpovedať
Profilova fotka
Dom je iba cca 20cm nad cestou, cesta sa zvazuje mierne smerom od nasho domu, tam ma aj odtok dazdovej vody (na opacnej strane).
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?