Ahojte potreboval by som radu pri ukladaní zamkovej dlažby. Robím svojpomocne. Neviem v ktorom rohu začať. Prikladám situačny plán. Chcem sa vyhnúť dorezavaniu na pohľadovej strane (chodník). V ktorom pravouhlom rohu začať? Dlažba delano chcem použiť vzor 1
Ďakujem.
Pri ukladani zamkovej dlazby je dobre zacat od rohu, ktory je co najviac skryty alebo menej viditelny, aby si minimalizoval potrebu rezat dlazbu na pohladovej strane. Ak mas situacny plan, bolo by idealne, aby si zacal od rohu, kde budes moct dlazbu polozit do rovnej linie, a kde sa nebudes musiet prilis venovat detailom, ako je rezanie dlazby na najviac viditelnych miestach.
Ďakujem za informácie. Začnem pri rohu domu odkiaľ som robil fotky a budem pokladať rovnobežne s chodníkom popred domom prvý rad. Potom sa znova vrátim na začiatok a budem pokračovať druhým radom a takto pôjde smerom k plotu (červene šípky).
Potom keď sa dostanem k plotu tak na druhom konci začnem postupne robiť rady smerom k šikmej ploche a budem postupovať smerom k chodniku domu (modra šípka). Je to za Vás ok?
normalne sa odraz od chodnika ak je rovny smer hore a ku plotu, ked budes za tou sikminou(160 dlzka) tak kludne chod aj dole ku chodniku(160 s tou dlazbou) a potom zase pokracuj ku plotu a hore... nezacinaj zo stredu, to je pre pokrocilych :)
2. moznost ukladat z toho praveho uhla z hora popri chodniku smerom ku plotu a dole ... to by si mal asi najmenej pilenia
@japijana len pre overenie či som správne pochopil. Začať v pravom rohu hore (570) a isť smerom k plotu a takto postupovať smerom k druhému pravenú rohu a podľa toho ako vyjde tak budem dorezavať . Ďakujem