Zaklad pod patku pristresku na auto

ahojte, prosim vas do akej hlbky mam spravit zaklad pre patku pristresku na auto? viem, ze zaklad ma ist do nezamrzajucej hlbky 80cm, my sme Nitra, ale musi to byt 80 cm v zemi, alebo sa berie aj to ked este budem davat na to cca 50cm kamena, kedze to potrebujem navysit a na vrchu bude dlazba, to znamena, ze keby idem 80cm do zeme, tak celkovo ma zaklad a ta patka 130cm po uroven dlazby. Patku budem robit z DT 30x30cm. Dakujem za rady.
Odpovedať
@maracana99 Ja to mám nejakých 40 cm, viď foto. Ale na druhej strane to mám previazané roxormi s plotom, ktorý má základ cca 70 cm. Myslím, že také 2-3 rady DTčiek by mohli pre prístrešok stačiť, veď to nebude brutálne ťažké.
Odpovedať
@chrobak7 ano nebude to brutalne tazke a tlak na kazdu stojku nebude extremny..takze ty si 40cm v zemi a mas to previazane roxormi o zaklad plotu, tak to je v pohode. Ja to nemam o co previazat. Ak 10cm makadamu, na to 30cm bet. zaklad+2 rady DT, tak by to mohlo byt teda ok? beton bude potom 80cm hlboko
Odpovedať
@maracana99 Betónový základ ani nemusíš dať. Daj rovno na seba 3 tvárnice a zalej ich betónom, do ktorého osadíš tie pätky.
Odpovedať
@chrobak7 ok, diky moc
Odpovedať
@chrobak7 to si urcite nemyslel vazne...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?