Zadlážďovací poklop na šachtu

Ahojte, pred istou dobou som na bazoši narazil na inzerát, kde ponúkali výrobu a predaj zadlážďovacích poklopov na vodomernú šachtu. Bohužiaľ, inzerát zmizol a kontakt nemám. Ak ste niekto riešili niečo podobné ako na priloženom obrázku, dajte mi prosím vedieť. Ak poznáte niekoho, kto by mi to dokázal vyrobiť, uvítam kontakt. Ceny týchto pozinkovaných poklopov cez eshopy sa mi zdajú prestrelené.
Odpovedať
Profilova fotka
@refuggio ja neviem, ale toto nie je nejak extra ťažké "zostrojiť" doma, či mýlim sa ? Vyrobíš formu z plechu ktorá bude sedieť v mieste poklopu, dáš do kopy kari rohož nejakého hrubšieho priemeru a na to navaríš trubku na ktorej konci bude závit - alebo privarená matica. Do tej budeš šróbovať závitovú tyč na ktorej konci bude madielko ... jako s týmto moc roboty neni. Keď to vieš ... Potom už len zaleješ dobrou zmesou betónu a na vrch založíš napríklad zámkovú dlažbu... alebo zasypeš 5kou štrkom a trocha natlačíš na povrch betónu ... Po čom to išlo na bazoši ?
Odpovedať
@Dominik Galaba Ahoj, ďakujem za tvoju odpoveď. Nie, nemýliš sa, vyzerá to jednoducho, keď to vieš. Na toto si ja netrúfam, preto hľadám nejaké riešenie. Na bazoši to dotyčný vyrábal za cca 80 €.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Zdravím. Zháňam nejaký kontakt na niekoho, kto by vedel vyrobiť zadlažďovaci poklop pre zámkovú dlažbu? Ďakujem
Odpovedať
Zdravím. Vedel by niekto pomôcť? Zháňam nejaký kontakt na niekoho, kto by vedel vyrobiť zadlažďovaci poklop pre zámkovú dlažbu? Ďakujem
Odpovedať
@ticcco moje riešenie všetko spravené z nerezu 4mm 😉
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
@martin25 tiež v pohode, len ako to vyberáš?
Odpovedať
https://www.zetr.sk/zadlazdovacie-pok...
Odpovedať
@refuggio sú tam 4matice do ktorých dávam oka 😉
Odpovedať
@bigjamajko každý jeden spravím z nereze a za polovičnú cenu 😉
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Zdravim neviem ci mi bide niekto ppradit momentalne zhanam zadlazdovaci poklop 600x600 nema niekto kontakt nasla som sice na internete ale 350 € sa mi zda vela potrebujem 2 kusy dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?