Vstup do domu bez schodov

Má niekto skúsenosti so vstupom do domu bez schodov? Myslím taký ten vyvýšený chodník až ku dverám.....alebo aspoň nejakú foto? Vďaka :)
Odpovedať
@mimka11690 Ja mám zarovno zámkovú dlažbu prístupovej cesty drevenú terasu a vstup do domu ale nemám foto, (využívame to intenzívnejšie ako hlavný vchod).
Odpovedať
@slavoslav a vedel by si mi to sfotit?
Odpovedať
@mimka11690 teraz nie som odcestovaný. ale je to niečo také ako na obrázku, len namiesto dlažby je drevo a tam kde je štrk mám zámkovú a tá je na úrovni toho dreva.
Odpovedať
Profilova fotka
Chceš to takto poriešiť do hlavného vchodu do domu alebo cez nejaký vedľajší? Takto bez schodíku to mám naplánovené cez terasu. Vlastne len sa prekročí prah francúzskych okien. Inak pri hlavnom vchode, tam budu 3 malé schodíky. Nedalo sa nám to inak vyriešiť. Prečo vlastne nechceš schodíky?
Odpovedať
Svokrovci mali normalne schodiky ku dveram a bolo ich tak viac ale teraz mala svokra uraz a ma problemy s kolenom tak sa rozhodli, ze do toho vrazia peniaze a daju si urobit vyvyseny chodnicek od brany az ku dveram aby jej stacilo vyjst iba dva schody aby sa dostala dnu. Da sa to vyriesit ale pokial nemate mat neviem 10 ku dveram tak je zbytocne si myslim
Odpovedať
Myslis nieco taketo? Su to len vizualizacie....Nas dom este nestoji, ale tiez nechceme schody. Ani jeden :-)
Odpovedať
@kreola Súhlas, schody nie.
Odpovedať
@mimka11690 Keďže sme projektovali bezbariérový dom, tak okrem schodov máme aj nájazdovú rampu do domu. Spodok je na úrovni cesty, pri ktorej bude bránka. Ale neviem, či je dobré mať len šikmú plochu miesto schodov. Po šikmej ploche sa ťažšie ide, ako po schodoch. Je tam väčšie riziko šmyku a pádu. Najmä ak je tá plocha mokrá alebo ak je tam nasnežené.
Odpovedať
Pokial nemate dostatocne prekryte zadverie, tak mozu vzniknut problemy pri dazdi a hlavne snehu.
Odpovedať
keby sme chceli mat vchod bez schodoch ale normalne by tam vychadzali nejake dva alebo tri ale nechcem tam mat takyto najazd tak by sa to malo v nejakom miernom naklone zdvihat uz od ulice vsak? lebo tiez rozmyslame ci shodiky alebo to takto nejako vyriesit. aj ked schodiky by asi boli menej finance nakladne ale ja by som to radsej tiez mala takto
Odpovedať
ta kde nie su schody, tam je vzdy spad, ako vidim na tych foto, cize cely vtip spociva v tom, mat dlhy prijazd, aby sa mohol urobit spad (byt nad ulicou). ??
Odpovedať
@tubletsky zatiaľ máme naplánované schody....len som chcela vidieť možnosť bez schodov...zatiaľ som nikde nenašla :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@zrubo a foto nemáš?
Odpovedať
@kreola takéto nie....náš dom by mal byť vyvýšený kvôli blízkemu potoku
Odpovedať
@rkorba tak toto ma nenapadlo...dobre vedieť :)
Odpovedať
@dusantt asi máš pravdu :)
Odpovedať
Profilova fotka
Osobne by mi schody do domu chýbali. Už tu bolo spomenuté, že to môže spôsobiť problémy pri daždi, snehu ale už aj pri samotnom vetre. Nechcela by som, aby mi nafúkaval bordel z chodníka priamo do domu. Podľa mňa by teda aspoň jeden schodík nebol na škodu. Vyhli by ste sa mnohým nástrahám ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@chrobak7 ahoj mimo temu, chcem sa spytat na tej fotke tie rurky zlte na fasade su plyn? budes to mat v zatepleni? dakujem mozes aj do IP ahoj
Odpovedať
@ninaclaudius Áno, sú to plynové rúrky. A je to už schované v zateplení.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?