Štrk v poprade

Vedel by mi niekto poradiť, kde kúpiť štrk v okolí PP? V Poprade je jeden štrk pri Bille, ale chcú neuveriteľných 20€ za tonu, to už je zderstvo, takže nič. V batizovciach na slavnych štrkopieskoch mi zas povedali, že minimalny odber je 15 ton. To by bolo pre celú ulicu. Navyše teraz u nás brutálne prší, takže 15 ton mokrého bude asi také množstvo ako 4 tony suchého. Šiel by som si aj s vozíkom po to, ale opäť - za suchého počasia mi naložil 700kg do vozíka, ta mi vyšlo das na 12 furikov. Po daždi mi tam dal tri šutre do vozika a čau. Vyšlo mi asi 5 furikov.
Odpovedať
@arcticcode Pripomínaš mi jednu scénu z jedného filmu (Escape: Human cargo), kde jeden bohatý šejk obiehal niekoľko hodín okolité farmy s ďatlami, lebo hľadal najlacnejšie a najlepšie. Nakoniec si kúpil asi za hrsť ďatlí. Koľko toho štrku potrebuješ? Pol tony? to je 10 €. Hľadáš, kde je lacnejší? Za 8 e? Keby si ho potreboval 50 ton, tak chápem, že chceš ušetriť. No niekedy nerozumiem niektorým jedincom.... :-o :-o 8-( "takže 15 ton mokrého bude asi také množstvo ako 4 tony suchého" - a toto asi nemyslíš vážne, či??? Ak je v tone štrku 10 litrov vody, tak to je veľa. Alebo nás ideš presvedčiť, že voda je niekoľko násobne ťažšia ako kameň? Aj s tými fúrikmi si to zabil. Palec hore, si borec... :-|
Odpovedať
@chrobak7 Ďakujem za odpoveď, ktorá pitchu pomohla. Čo tak riešiť podstatu otázky a nie moje expresívne citové vzplanutia?
Odpovedať
@arcticcode kolko toho strku potebujes? Ked tolko hore dole furikujes, tak mozno jedna fura z batizoviec by ta vysla lacnejsie... Nemajju strk v obi?
Odpovedať
@zita19 V obi sú ešte smiešnejšie ceny... 25kg štrku za 3€. Asi si to prefurikujem a bude pokoj... len problem je aj ten, že maju otvorene do druhej, v sobotu radšej vôbec, takže mám piatok 2 hodiny na to, aby som to oblietal...
Odpovedať
@arcticcode len tak pre zaujimavost... ked 20€ za tonu je neuveritelne zderstvo, aka je podla teba fer cena?
Odpovedať
@arcticcode aj ten co si sam nalopatujes? Mne sa nezda, ze by sme upadli do bezvedomia ked sme odtial brali za pol vozika
Odpovedať
@zita19 no minuly rok sme so susedom n@alopatovali 10 vozikov. Ale tohto roka nas uz bol zdrbat dajaky cigan, ze sme na cudzom pozemku bla bla, tak radsej kupujem. Mam nalozene za 30 sekund a nemusim tam pol hodiny saskovat. Fer cena podla mna je takych 12€/t. Tej frakcie, co ja berem, teda 0-22
Odpovedať
@arcticcode ale ja som nemyslela lopatovanie na cudzom ale one drive sklade v obi. Ests ma tu obvinis, ze ta na corkarinu nahovaram =-)
Odpovedať
@zita19 bodaj by sa mu nezdalo 20€ za tonu vela, ked minuly rok mal zadarmo :-D
Odpovedať
@arcticcode nejaky cigan ta zdrbal? Nemyslis vazne... jeden z tych Batizovskych ciganov? A tie chajdy co tam maju pozliepane maju na svojom? Na co potrebujes ten strk? Ak na beton, ok, ak na nejaky podsyp, tak v Sp. Teplici mas brizolit akejkolvek frakcie. A lacnejsie.
Odpovedať
@milos35 soiska teplica uz iks rokov nefunguje. One drive v obi je akoze co? Jakziv som o tom nepocul. Ten cigan bol asi nejaky vip, prisiel na paradnom mercedese ovesany zlatom. Ziaden supak z chajdy z osady. Asi robi pre toho majitela strkoviska
Odpovedať
@arcticcode ale funguje, treba ist na druzstvo a tam ti daju info.
Odpovedať
Napokon si naberam strk jak posledna socka popri ceste zo strkopieskov, co odfukne z kamiona. Ale neverili by ste, kolko tam toho je!!! Keby sa to vsetko vyzametalo do hladka ta styri tatrovky naplnia.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?