Solárne svietidlo Conrad - skúsenosti

Profilova fotka
prosim o radu..ako sa vas osvedcilo solarne svietidlo do zamkovej dlazby znacky CONRAD???...ma dobru cenu cca 14 eur/kus, nepoznam kvalitu....
Odpovedať
Profilova fotka
@snazilkake este som nenasiel poriadne solarne svietidlo. Problem v nasich zemepisnych sirkach je dlha a mraziba zima a baterie ktore sa bezne pouzivaju v zime zamrznu a rapidne sa znizi funkcmost takeho svietidla. Solaarne svietidla na zimu treba odlozit do vykurovanej miestnosti a udrzovat ich.
Odpovedať
Profilova fotka
diik za radu..vidiim, ze sa vyznas...citam manzelovi tvoju odpoved..porad, co si myslis o solarnych svietlidlach vybavenych kondenzatorom nie bateriou.....aj tie treba zo zeme na zimu vyberat ???...napr. znacka semmerlock...ich predajca nas o tom neupozornil....
Odpovedať
Profilova fotka
@snazilkake semmerlock jevyrobca dlazby a svietidla pre nich vyraba enel-x p Nagy mozem mu zavolat a zistit ako to ma poriesene.
Odpovedať
Profilova fotka
@ramoon prosim ta, ak mozes prever nam udaje u pana Nagyho...dakujeeem:-)))
Odpovedať
Profilova fotka
@snazilkake dnes som snim bol a hovoril som o tych svietidlach ale jeho nazor uz vies kedze si snim uz volala. Predpokladam ze ti potvrdil to co som pisal ze solarne svietidla niesu na dlhodobe pouzitie.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@ramoon Náhodou som na túto debatu narazil až dnes. Vôbec nemôžem súhlasiť s výrokom, že zima znižuje životnosť solárnych svietidiel. Mám na záhrade tie najlacnejšie solárne svietidlá, aké som kedy v obchode videl Za cenu 0,79€ kupované v Merkury Markete s tým, že vydržia jedno leto a vyhodím ich. Kúpil som ich 12, mám ich v plotových tyčkách leto-zima a stále fungujú. Majú za sebou dve zimy (v horách - Stredné Slovensko), teraz bude tretia ziam a všetky fungujú tak, ako v prvý deň. Úplne nad moje očakávanie za tú cenu. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jamk1 Tiež mám tú skúsenosť, že solárne svetlá mi vydržia cca 3 - 5 rokov. Potom vymením akumulátory a ide sa ďalej... ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
prosím vás kde ste kupovali,videli sol.svietidlá aby sa dali zavesiť na strom?dík.
Odpovedať
@jamk1 ale ako dlho ti svietia v zime? 2-3 hod, ja kupujem tie väčšie, v lete vydržia svietiť i 2 noci ak je jeden deň veľmi zamračené, na zimu vyberiem dávam nabíjať , tie malé kde je batéria naletovaná vydržia 2-3 roky a to dávam dovnútra, v zime je vidnejšie ak je sneh
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?