Odpoveď na príspevok od uhro:
Dobry den, Na aku vzdialenost mam dat obrubnik od… @uhro pripadne ci to hovori nejaka normaOdpoveď na príspevok od uhro:
Dobry den, Na aku vzdialenost mam dat obrubnik od… @uhro ako si zvolite Vy,my sme dali 122 cm lebo sme mali vyhliadnutu dlazbu ktora na rozmer 120 msa uklada bez dorezov, 2 cm boli urcene na medzeru medzi zamkovou dlazbou Takze by son rozmyslala co od toho ocakavate Ak chodnik kde vedia ist 2-ja ludia sucasne min 120 cm, ak pre jedneho min 60 cm, ...Odpoveď na príspevok od uhro:
Dobry den, Na aku vzdialenost mam dat obrubnik od… @uhro ak to má byť chodník, tak podľa toho, akú dlažbu plánujete dať. Ako bolo spomenuté, táto vzdialenosť vám ovplyvní množstvo odpadu a dorezu. Ak tam neplánujete chodiť, a má tam byt len okrasný kameň, tak je to vec vkusu.Odpoveď na príspevok od wolodymyr:
Dal som len nutne a to 40cm aby som nemusel dlazb… ja mam 80cm /daval som koli kombi dlazbe, aby vysla bez dorezu/ a je to akurat, ked chodis okolo domu a nechces sa strajchnut o fasadu. 120 som daval od vchodovych dveri ku garazi, tam je predpoklad obojsmernej premavky :)