Kto robí pokládku zámkovej dlažby v okolí Senca?

Ak máte niekto výborné skúsenosti s kvalitou práce, poprosím o kontakt na niekoho, kto kladie zámkovú dlažbu (okolie Senca, Trnavy...). Prosím Vás aj o uvedenie ceny za prácu za 1m2 a čo tá cena obnáša. Potrebujeme položiť tenkú zámkovku na terasu, pri vstupe do domu aj so schodíkom (pokládka na betón) a taktiež pokládka na makadamové lôžko pri vstupe do garáže. ĎAKUJEM
Odpovedať
Profilova fotka
@michmikl neda sa vam to svojpomocne? navodov na nete mate XY, a za svoju pracu si zodpovedate a ste precizni v tom takze to je vyhoda, kdezto firma bum bum a ide sa k dalsiemu...
Odpovedať
Ja nie som na takéto práce a manžel porobí hocičo, cez zateplenie, elektrinu a také tie ostatné veci na dome. Ale nie je na takúto prácu, takže nie. Veď to, ja by som to chcela perfektné, takže dúfam, že zoženiem niekoho dobrého. Hold človek nevie všetko robiť.
Odpovedať
Profilova fotka
@michmikl ved jasne :) nevie kazdy vsetko... ale za tie peniaze sa to aj naucis :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@pedro0716 Nevkladaj kontaktné údaje firiem
Odpovedať
@andyfoto a ty take nerobis? :) Manzelka chce aby som jej spravil nejaku spevnenu plochu z pred domu na terasu(http://idom.break.sk/wp-content/gallery/teren/img_1867.jpg) pre kocik. Neviem ci by sa nato nedali pouzit nejake zatravnovacie panely? Urcite to ale nechcem robit sam. Ak sa najde niekto kto by to spravil v okoli Bahona, tak nech mi napise.
Odpovedať
Profilova fotka
@idom nie zamkovu nerobim, ja idem odlievat beton, nie zamkovu. ta nas v prepocte vyde o 600e viac ako beton
Odpovedať
@andyfoto jak odlievat beton co to je?
Odpovedať
Profilova fotka
@matkogin klasicke salungy, spravit chodniky z farebneho betonu
Odpovedať
Dobri den ja a moj kolega robievame zamkovu dlazbu v rakusku takze tuto pracu ovladame.Ak by ste mali zaujem toto je moje telefone cislo 0911978865 sme pri seredi mame vlastne naradie aj auto.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?