Kde kúpim kamenný koberec v Žiline a okolí?

ahojte. neviete poradiť kde v žiline a okolí kúpim kamenný koberec? nemožeme to zohnať. (aj čadca, martin, považská) diky moc za info
Odpovedať
Profilova fotka
presstone ,pri Hlohovci, ale pošlú ti...
Odpovedať
Kamenný koberec??? Akože vzor kamienkov?...V ZA sa super kupujú koberce v Brene, hneď vedľa veľkého Tesca. Nám aj super poradili, čo sa týka materiálu koberca, aj praktickosti a hlavne, čo je lepšie na údržbu!!! A aj výber tam majú super...no neviem, či práve kamenný koberec bude ;-) Ten, ktorý sme kúpili my, je z polyamidu, fantasticky sa po ňom chodí, fantasticky sa vysáva a všetky návštevy chcú u nás chodiť bosé :-D Nebol z tých najlacnejších - 16 eur/m2, ale nemenila by som. Všetky tie, ktoré sme doteraz mali, sa môžu schovať. :-) :-) :-)
Odpovedať
@vlastickaa1 jenny27 myslela kamenný koberec z kamienkov a živice,čo sa dáva do exteriéru,na chodníky ,k bazénu...
Odpovedať
veron333 ...no ja som ale trumpeta |-| |-| |-| musím sa hanbiť, ale aspoň je tu veselo ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
Máte s tým "kobercom" niekto skúsenosti? Kukla som si ho, je to veľmi zaujímavé. Bolo by to vhodné aj ako podklad na príjazdovú plochu pre auto, alebo namiesto dlažby na terasu?...vyjde to asi drahšie, ako dlažba (?), ale je to paráááádne :-)
Odpovedať
Kúpite ho v Púchove, spoločnosť SV Corp. Majú s tým skúsenosti, sú ochotní a poradia Vám. Cena je porovnateľná s dlazbu zamkovou aj keramickou
Odpovedať
Pridám sa k debate,preto, že zvažujeme dať kamenný koberec na betóny okolo domu a terasu,Mám však obavu s udržbu okolo vchodových dverí,,,striekať na to vodu,,,v lete by to hádam nevadila,,,ale čo neskôr na jeseň? Pred pár dňami dali takýto koberec pred kostol a je to nádherné až na to,že keď na to zasvieti slnko,strašne sa to leskne.našla som firmu,ktorá to posiela vo vreciach suché kamienky a živicu a doma si to podla návodu môže položiť zdatnejší majster ,alebo si niekekoho nájdete.
Odpovedať
Profilova fotka
Rozhodla som sa tiež terasu pokryť kamenným kobercom. Nemáte informácie, kde sa dá zadovážiť v Prešove? :-)
Odpovedať
@riama276 Aky kamen mas na mysli? Pieskovcovu dlazbu vedia poskytnut a doviezt za rozumnu cenu z Roztok okr. Svidnik. Kamen je priamo od vyrobcu. Nemas to daleko
Odpovedať
Profilova fotka
Sú to kamienky ako z potoka a tie sa živicou zmiešajú a rozotrú na povrch.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
ahoj...kamenný koberec je vraj na ul. Československej armády 16 v MZ. Práve ho zháňam aj ja :-)
Odpovedať
@vlastickaa1 joj chybička =-) myslela som MT...tam ho predávajú.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@jenny27 kusok od Makova......myslim, ze to je TopStone
Odpovedať
Máme to ako obrubu na bazén od firmy topstone. Vážne vystríham, rozpadáva sa nám to. Keby som vedela zavesiť fotku za web. tak by som vám poslala. Už po pár rokoch máme miestami diery, inde len vypadané kamienky. Nikdy viac. Postup sme pritom presne dodržali.
Odpovedať
@jenny27 tu je firma z Rajca, nasla som na bazari :-) http://sluzby.bazar.sk/9116206-kamenn...
Odpovedať
@diana70 postup bol aký? a robili ste si to sami ,alebo firma?
Odpovedať
@eevapa Robili sme to presne podľa návodu, viem že sa miešala nejaká tekutina so živicou. Ak chcete, napíšte do mi IP váš mail, pošlem vám fotku ako sa nám bazénová obruba rozpadáva. Samozrejme, presviedčať vás nebudem, fotky to urobia za mňa. Vyhodené prachy.
Odpovedať
aj ja mám obavu,,chcem to na terasu a niekto tu písal že treba urobit penetráciu,ale o tej nikde nikto nepíše,možno ona je dôvodom že sa mrazom naruší struktúra rozpadáva s vám obruba,,,,
Odpovedať
....my to máme objednané zo sadra v PB známy to má tretí rok vyzerá to dobre nedrobí sa mu to ani nič podobné,my sme si vybrali drobnejšiu frakciu,ale majú rôzne:-)
Odpovedať
.....prepáč zo sadra je farba toto máme objednané z kereka je to vlastne predajne oproti sebe starou cestou do ZA nám tam dali lepšiu cenu;-)máme teraz toho viac fasádu aj chodníky tak som sa sekla:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Vy co to mate uz nejaky cas, nesmyka sa na tom ked je to mokre po dazdi? A co v zime, neni to o zivot?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?