Fixivanie kamienkov

Ahojte, niekde som videm na internete, kde bol chodnik z dlazby a okolo kamienky a aby sa pri chvodzi kamienky neodkopavali, niecim ich postriekali a tak zafixovali. Zial uz neviem to video najst. Nema niekto takuto skusenost, pripadne radu ako ich zafixovat ? Vdaka
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od euroblue:

Ahojte, niekde som videm na internete, kde bol ch…
@euroblue "Kamenný koberec" Ale neodporúčam. Krátka životnosť, pomerne vysoká cena.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od frantisekca:

@euroblue "Kamenný koberec" Ale neodporúčam. Krá…
na fb mi to kazdu chvilu vyskakuje v reelsoch :D ale moc by som to neriesil, trvacne to asi nebude
Odpovedať
@euroblue Viem, čo myslíš, je toho plný Instagram. Ale v SK e-shopoch som na to nenatrafil. Na nete hľadaj "stone binder", napr: https://www.vubaresinproducts.com/eas...
Odpovedať
Ver mi, ze tie kamienky sa casom odliepat zacnu. Mali sme kamenny koberec a bola to strasna hlupost, lutujem, ze sme sa nechali na to ukecat.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od halepka:

Ver mi, ze tie kamienky sa casom odliepat zacnu. …
@halepka Podobna skusenost, akurat nastastie som si to nezazil tak uplne na vlastnej kozi. Ale mojej mamke sa to strasne pacilo, tak sa dali spravit takto chodnik k domu a okolo domu popri dome. Pocasie sa postaralo o to, ze kamienky na krajoch zacali vypadavat. Okrem toho sa tam zacal aj mach usadzat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?