Dajte tip na niekoho kto mi upraví/porieši starú dlažbu plus položí novú.

Ahojte, prosím potrebovala by som tip na niekoho kto vie upraviť starú dlažbu a položí aj novú. Resp. radi by sme niečo urobili s priestorom pred domom ktorý vyzerá takto. 1. Chceli by sme poriešiť vjazd do garáže (zosekať betón a položiť terasovku ako je na chodníku alebo zámkovú ako je naľavo od chodníka) 2. Chceli by sme zrovnať zámkovú dlažbu ktorá je položená krivo prípadne poriešiť aj pozostatok múrika (betón medzi zámkovkou a chodníkom snáď je to vidno) 3. Ak by to niekto vedel poradiť čo s tým a poriešiť komplexne tak privítame, ale radi by sme sa vyhli búraniu chodníka z terasovky Prosím neraďte nech to robíme sami podľa nejakých návodov, sami to naozaj robiť nebudeme, chceme človeka čo sa vyzná :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@tykat A ešte na tú "TERASOVKU" si polož "GAUČOVKU" :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@tykat musíte aspoň naznačiť okres.
Odpovedať
@jamk1 Nejaký problém??? 8-(
Odpovedať
okres BA a okolie
Odpovedať
Profilova fotka
Druhov povrchov je podla mna uz dost a ocividne nie velmi kvalitne prevedene. Ja by som to dala urcite cele vyburat (viem ze sa vam to nepaci) a urobit uz na stalo a kvalitne. Priestor nieje velky, chcelo by to nieco jednotne aby to opticky ukazalo... Najjednoduchsie a mozno i najlacnejsie riesenie -zamkova dlazba.
Odpovedať
@jankazb dakujem za radu...tiez sa mi to vidi ako najlepsie cele vyburat a zjednotit, ale teda neviem si predstavit burat cely ten chodnik :-( Takto sme to uz kupili a jedine co je "nasa zasluha" je ten beton ako pozostatok po muriku na odpadkove nadoby, lebo sme chceli jedno parkovacie miesto naviac na boku. A mate aj nejaky tip? Kto by to vybural a potom aj kvalitne polozil?
Odpovedať
Profilova fotka
@tykat nie,nepznam, to poriesit lokalnymi remeselnikmi. Treba sa pytat susedov, resp.je to na dedine, v potravinach a krcme clovek zozenie najlepsie kontakty. Len zajst a popytat sa. ;-)
Odpovedať
@jankazb :-D akurát sa ma sused dnes pytal ci niekoho nepoznam, dlazbu ma zlozenu pred domom a remeselnici sa na neho vybodli lebo toho maju vela. Chodim do prace okolo jedneho domu a tam som minuly tyzden videla robotnikov ako kladu zamkovu dlazbu (celkom pekne im to ide), aj som sa pytala ale hovoria len po madarsky :-S
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?