Cena za m2 zámkovej dlažby

Dobrý deň, akú mám mať predstavu o cene pokládky zámkovej dlažby za m2 - práca vrátane prípravy podkladu, obrubníkov etc? Ďakujem.
Odpovedať
No to bude drahe 🙂 Samotna pokladka dlazby v dnesnej dobe moze byt aj 10-15 e/m2. Ale teda priprava podkladu a vsetko okolo toho.. Zalezi ci chcecete betonovat, alebo davat ako podlozie kamen. Ja som si to riesil sam. Kamen ma vysiel, ak si dobre pamatam, okolo 200e? Bager tiez 200e (ale makal okrem toho okolo celeho domu skoro dva dni). Zvysok ma este len caka tak neviem co to bude stat 🙂
Odpovedať
@katarinakulihova Dať si vypracovať cenové ponuky a hneď bude jasno koľko bude treba €.
Odpovedať
Ponuka 4000 EUR vrátane materiálu za 60 m2 - cca polovica podkladu už je vybetónovaná, na druhú polovicu budeme dávať makadám.
Odpovedať
Tak to je skvelá cena, lebo ja som mal na 130m2 ponuku za 16500€.
Odpovedať
Ďakujem za odpoveď 👍
Odpovedať
Cenníky pokládky sú všeobecné známe, cena za m2, obrubník, rezanie, príprava podkladu, porovnajte si jednotlivé činnosti s cenníkmi, ktoré majú partie zverejnené na internete.
Odpovedať
@katarinakulihova Vyborna cena.
Odpovedať
nam poliak nacenil 270m2 dlazby na 15600€, v cene je terenna uprava, kamenny podklad, obrubniky, palisady, dlazba. dlazbu sme vyberali aka sa nam paci, dala sa aj o tretinu lacnejsia… v nasom meste robil kopu ludom a pracu ma peknu, ani po rokoch nie su provlemy. pindala som ze vela ale teda kukam ze mu este aj nohy pobozkam asi…
Odpovedať
@katarinakulihova mne pred mesiacom chlapik dal cenu 30€ / m2 (Kosice okolie) (iba praca, asistencia pri vykope, osadenie obrubnikov, zasyp, zabovanie po vrstvach, ukladanie, dorezy, final zabovanie, zasyp pieskom)
Odpovedať
To su ine palky,my sme si to robili postupne,najskor bager,a davali sme ten strk a makadam,tak sme to mali cely rok a po roku muz po nocnych robil zamkovu dlazbu,ja ked vidim ake ceny su za to,sa mi az panenky otacaju.Vyse 100m pokladal.
Odpovedať
@dori2 no ja muzovi aj ruky,ze sa neboji ziadnej prace na dome a vsetko si robi sam,teda aj s mojou pomocou.Uz len obklad v kupelke,odpady,betonaz,a pod.by nas vysla nasa pidi kupelocka na niekolko tisic eur,od januara nas vysla okolo 500eur,plus dlazba,tu sme kupovali minuly rok v lete.Ako ked si to robime vsetko sami,ani sajnu nemame,kolko tisic sme tymto usetrili a potom len kukam ako puk,ake cifri sa tu hadzu.
Odpovedať
To bol po nocnej a dalsia nocna ho cakala,do 12 makal a potom siel spat.By umrel pri tv a len prepinat si kanaly ako to robia mnohi dnesni chlapi.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@emilia25 mas peknu rovnu plochu, my mame komplikovany teren a muz tu spravil tiez kopec prace, ale mat rozbabrany pozemok strasne dlho kym by to spravil popri praci, to radsej volime cas spolu ked je doma🤷‍♀️
Odpovedať
@emilia25 moj neprepina kanaly, venuje sa detim kedze su este naozaj male 😉
Odpovedať
@emilia25 ono vsetko ma svoju cenu. u vas je to cas… a pre nas je cas nezaplatitelny. ale tak chapem ze niekto si radsej spravi sam
Odpovedať
@emilia25 my sme s manželkou tiež robili všetko sami. Vonku som už robil sam keď sa nám narodil syn. Tak na plote a dlažbe sme tiež riadne ušetrili keď vidím tieto ceny na kľúč. No keď vidím tú foto, to po nočnej pokladal dlažbu? So nejakého veku sa dá, ale neskôr sa telo negatívne odvďači. Radšej nech si dáva trošku pozor na seba. Asi nie je Rambo. Teda ak nerobí ITčkara, ktorý vnoci spí (ako ja kedysi) 😁
Odpovedať
Deda tiež po nočnej vyhnali na pole robiť, ale on na nočnej spal, dožil sa 90tky. Pamätám si pri pôrode, ako sme tam nervózne čakali, kým sa pánovi doktorovi po hodine uráčilo vstať, asi sa chystal aby mohol ráno tĺcť dlažbu ako najatý.
Odpovedať
Profilova fotka
všetko je to o peniazoch, ten kto na to má (nepotrebuje ušetriť € na iné veci), tak si to nechá urobiť, ale popravde pokladanie zámkovej dlažby ozaj nie je žiadna veda, základom je dobre urobený podklad (rovina), to potom zvládne úplne hocikto.. ešte k tomu keď sa pokladajú tie malé dlaždičky, lebo je rozdieľ dvíhať cca 35 kg velkoformátovú dlažbu, alebo 2 kg dlaždičku.. tak ako väčšinu prác na dome sme si robili aj dlažbu sami (ja s mojím 70 ročným ujom) 🙂 s podkladom (makadamom) mi ,,pomáhal" môj dvojročný syn https://www.modrastrecha.sk/blog/iamr...
Odpovedať
Muza to bavi,ma to relax.Kym sme nekupili dom,robil v stavebnictve,takze chybu a nespokojnost by videl vsade,takto si to urobi sam,a je spokojny.
Odpovedať
@dori2 Dobrý deň, písala som Vám správu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch

Odpoveď na príspevok od dori2:

nam poliak nacenil 270m2 dlazby na 15600€, v cene…
@dori2 prosím Vás, mohla by som poprosiť do správy kontakt na poľskú firmu? Ďakujem
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od sueand:

@dori2 prosím Vás, mohla by som poprosiť do správ…
@sueand vyskúšajte týchto. Nám robili ešte lacnejšie a maximálna spokojnosť. Je to firma TOBA-Stav (stavajte bývajte) 0919313900
Odpovedať
Ja mam betónovú plochu miesto dlažby. Je to podstatne lacnejšie a kvalitnejšie ako zamková dlažba. Vydrží dlhé roky a môže po tom jazdiť ťažká technika. Za mňa je to krajšie ako dlažba. Netreba to čistiť. Nezarasta trávou a je to rovné metlickova úprava povrchu.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od lojzo14:

Ja mam betónovú plochu miesto dlažby. Je to podst…
@lojzo14 vobec to nevyzera zle ako 99% metlickovych betonov na slovensku! Diletacie pri betonovani a nie rezanie a vyplnanie bohvie cim co nefunguje, skosene hran po krajoch som este u slovenskych fuseroch nevidel! Nech sluzi co najdlhsie, nezabudni kazdy rok prebehnut wapkou a impregnovat, nech co najdlhsie vyzera ako novy.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od lojzo14:

Ja mam betónovú plochu miesto dlažby. Je to podst…
@lojzo14 Krajsie ako zamkova mi to rozhodne nepride, ale je to taktiez dobra moznost a pekna praca.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od lojzo14:

Ja mam betónovú plochu miesto dlažby. Je to podst…
@lojzo14 aká firma realizovala ten betón?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?