Ako uložiť takto dlažbu?

prosím vás vie mi niekto poradit ako ulozit takto dlazbu (len do strku alebo podbetonovat a ako prilepit dlazbu?) ale chcel by som trosku na hustejsie dlazbu a bolo by to aj chodnik a potom aj pod auto? dakujem za odpovede.
Odpovedať
toto pod auto určite nie...
Odpovedať
Profilova fotka
pod auto by som urcite daval aj beton(vystuzeny) a nasledne dlazbu do lepidla, a taktiez by som nevynechal ziadnu medzeru medzi dlazbami(myslim kolaje pre auto) ako chodnik to by mozno stacilo davat len do strku(minimalne 2 druhy frakcii ak nie 3-od najhrubsej po najjemnejsiu)... tot moj nazor
Odpovedať
chcel by som to hlavne ako chodník ku garazu ale neviem ako to ulozit. Ked iba do strku tak ci to bude stabilne dlhodobo a ked do betonu takto samostatne ci to neodpadne ked dlazba nebude suvisla a spolu.
Odpovedať
Profilova fotka
@cackom ako chodnik to bude stabilne pokial sa to spravi poriadne... neviem ci si pochopila ale nie do betonu ale na beton do lepidla som pisal
Odpovedať
akokolvek to ulozis, budes to mat vkuse plne toho strku z okolia. sme to rychlo zmenili na suvisle polozenu dlazbu vedla seba.
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska - ako pripomienka to je dobré. Ten štrk by tam naozaj bol stále. Ešte by sa to dalo vyriešiť tak, že namiesto štrku medzi tými kameňami by som asi spravil kamenný koberec. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?