Ako uložiť dlažbu

zdravím, kúpili sme dlažbu 50x50 a rozmýšľam ako ju uložiť, nakreslil som uloženie dlažby - podľa pokynov sa má začať od obrubníkov proti spádu (tak je to na nákrese), ide o to, že to vychádza na rohu ako sa pôjde ku terase trošku divne (aspoň podľa mňa 🙂 ) - myslím tým ten zakrúžkovaný roh, bude to vzhľadovo v pohode ale ju umiestniť inak? ak by som začínal tými kratšími kúskami (cca 25cm) tak by tam vychádzal ten roh ako na obrázku 3 (varianta2) ako by ich bolo najlepšie uložiť? ide mi najmä o tú ľavú stranu kde sa ide ku terase, pravá strana kde sa ide ku garáži nie je až tak dôležitá (myslím pohľadovo)
Odpovedať
Profilova fotka
Spad je z lava do prava? Na nakrese je odstupova vzdialenost alebo realna dlzka sklonu? Ten detail sa ti len v takto malom tak javy v skutocnosti to nebude nic nezvycajne ale nikde nieje napisane ze nemozes zacat rezanou dlazbou.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som rezanu k obrubniku nechcel skor pri dome. Isiel by som podla obr 1/3.
Odpovedať
Profilova fotka
@brcik1 Podľa mňa môžeš začať aj rezanou dlažbou pri obrubnikoch ale si musíš presne rozmerať aké kusy narezať aby ti to vychádzalo presne ku terase s celou dlažbou.Možeš si položiť jeden rad na skušku od obrubníka po terasu.Ak budeš davať k domu aj nopovu fóliu počitaj aj s tou
Odpovedať
@wyrky spád bude od domu ku ceste
Odpovedať
Profilova fotka
rezal by som skor pri dome ako pri obrubnikoch
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?