Ako najlepsie vyviezt hlinu z pozemku rucne

Ahojte, viete mi prosim poradit ake stroje pripadne nejaku radu ako nejlepsie svojpomocne vyviezt hlinu z pozemku ked mam dolnu zahradu nizsie vo o pol metra? Mam tam schodiky, kde by sa dalo dat nejake drevo na furik a furikovat, ale skor by som chcel nejaky stroj, rozmyslam motorovy dumper nakolko pojde o vykop bazena s rozmerom 4metre (kruh) a hlbka 1,7m. Dakujem
Odpovedať
Este prikladam foto1
Odpovedať
A foto 2
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od arp89:

A foto 2
@arp89 lopata, fúrik.. a niekde obďaleč kontajner... Ja som vykopal a odviezol 28m3 zeminy ručne, ked som si kopal externú pivnicu. Polovicu som rozniesol po záhade, štvrtinu som prisypal spať pivnicu a štvrtinu odviezol prívesným vozíkom...
Odpovedať
Za plotom je čo? Lebo povyberať z plota panely nie je vôbec zložitá vec a dostal by sa tadiaľ na pozemok aj malý bagrik... :-)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od dedo758:

Za plotom je čo? Lebo povyberať z plota panely ni…
@dedo758 tam je kriva cesta cca pol metra, aj to spm rozmyslal ale neprejde nic tade.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zicher:

@arp89 lopata, fúrik.. a niekde obďaleč kontajner…
@zicher a kolko ti to trvalo? Kolko dni?
Odpovedať
Krivá cesta je ako stvorená napr. pre vetriesku... 😁
Odpovedať
Profilova fotka
Oslov "minibagre" v okoli. Maju skusenosti a ak nebudu oni vediet tak mozno poradia.
Odpovedať

Ahojte, viete mi prosim poradit ake stroje pripad…
@arp89 akosi tam nevidim schodíky, ale ak su tam, tak ich zasypat makadamom, spravit šikminu, minibager + pasovy dumper 0,5m3 a viac a poodvazaju to v pohode v ramci dňa.
Odpovedať

@zicher a kolko ti to trvalo? Kolko dni?
@arp89 ono záleží od toho, čo tam je.. Či je hlina, či kamenivo. ale cca dával som okolo 1,5m3 denne. Celú pivnicu som mal vykopanú za mesiac. Kopal som tak max 3-4 hodky denne, niekedy len hodku. A nie každý deň. Ale mal som výbornú pôdu, ani krompáč som nepotreboval, iba rýľolopatu.
Odpovedať

Este prikladam foto1
@arp89 Rozobrať jednu sekciu plota, prejsť bagrom dnu, von pristaviť kontajner, naplniť ho zeminou a zopakovať postup v opačnom poradí.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?