2 cm dlazba okolo bazena do strku a na beton

Dobry den, mate skusenosti s kladenim 2 cm gresovej dlazby okolo bazena? Chceme dat prekrytie bazena, takze pod kolajnickami musi byt dlazba lepena na beton. Idealne by sme vsak nechceli betonovat cele okolie bazena (pred a za bazenom cca 2 metre) a zvysok dlazbu by sme chceli klast na strk. Je mozne klast ju aj takto kombinovane, ak by bol podklad pripraveny tak ako na prilozenej (ilustracnej) foto? Je mozne prilepit jeden rad dlazby na beton a zvysok dat na strk tak, aby to tvorilo jednoliatu plochu? Vopred vdaka za nazory a skusenosti.
Odpovedať
Sprav to raz a poriadne, nalepit na beton a vyskarovat. I dom s bazenom nemas len tak na sutroch, ale na betone.
Odpovedať
@eva_stanzl ja myslim, ze by to nemal byr problem, ved preco aj. Aj ked my sme okolo bazena davali drevenu podlahu, tak terasu pri dome mame 2 cm gres polozeny v strku a okraje su zabetonovane obrubniky. Akurat bude treba velka trpezlivost, aby ste to mali pekne v rovine.
Odpovedať
@eva_stanzl ja som si robil taku mensiu terasu, 20m2 pred zahradnym domcekom. Kladol som tam 2cm dlazbu na strk. cca 20cm je makadam a 5cm je jemny strk. Je s tym celkom sranie aby to bolo pekne rovne, ale vysledok je dobry... V kombinacii strk/beton nevidim problem, len opat, treba sa s tym vyhrat. Ako mi tu pisal niekto, niekedy treba zdvihnut dlazdicu, dosypat 10 kamienkov a tak... Navyse vyhoda strku je ta, ze netreba riesit spad a odvod vody - pri betone je to nutne.
Odpovedať
@eva_stanzl taketo polovicne roboty stoja casom za pekne ho... sprav to raz a poriadne,podbetonovat komplet,nalepit do kvalitneho lepidla. Detajli robia stavby peknymi a nie take hala bala polovicne roboty s usetrenim par desiatok euro co casom olutujes lebo sa to zacne rozchadzat,klesat oproti betonu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?