Poradíte pri výbere nábytku do detskej izby?

Dobry den, mam problem s vyberom detskej izby. Hladam biely nábytok pre 4 rocneho chlapca. Vsetky detske izby, na ktore som na nete natrafila, vyzeraju ako pre skolakov, ja tam zatial nijake policky a obrovske skrinove bloky neplanujem. Chcela by som, aby sa v tych skriniach a skrinkach a prip. komode obsluhoval sam, teda skrina na oblecenie by mala byt nizsia, ako pre dospelych, dalej by som rada jednu mensiu skrinku v hornej casti s velkou policou na knizky, v spodnej s dvoma otvaracimi priestormi a jednu komodu do suflikmi. A postel. To je vsetko. Pordite, prosim?Dakujem. :-)
Odpovedať
Skús popozerať v Ikea
Odpovedať
Mne sa napr. tato seria celkom paci a cena je tiez ok. Je to Trysil z IKEA.
Odpovedať
Postel by som vybrala Sundvik - pre deti do 7 rokov, popripade Malm s klasickym rozmerom 90x200 cm.
Odpovedať
Profilova fotka
@pinkcheesecake tú prvú by som určite nekupoval, máme niečo podobné a je to slabá konštrukcia, vŕzga to a táto neviem ako je robená z druhej strany ale keď sa nedá na ňu sadnúť tak to je úplne od veci, ja si tiež nemôžem sadnúť k synovi, lebo mám 90kg a tá posteľ ma ledva udrží, radšej normálnu konštrukciu ako je tá malm, tá mu vydrží do nekonečna :-)
Odpovedať
@roman77 My ju tiez mame , len v sedohnedej. Mne sa prave zda v pohode, vobec nam nevrzga. Je to ale borovicove drevo, teda makke, tak to je naozaj len pre deti :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@pinkcheesecake ináč tie menšie postele sú také rozkošné pre malé deti, v malm ho nebude ani vidieť :-) , len problém je v tej nosnosti ak si chcem sadnúť k synovi tak to radšej ani neskúšam, teraz má tri, za dva, tri roky bude mať veľkú posteľ vo svojej izbe, lebo teraz aj tak spí s nami v spálni na tej menšej posteli z tej borovice alebo smreka neviem presne, tak si k nemu budem môcť aj ľahnúť :-)
Odpovedať
Dakujem za namety, po dalsom prieskume som sa rozhodla, ze nabytok nemusi byt len biely, ale pozadava sa mi aj dekor bledy dub :-) Ale v tej velkosti pre 4 rocneho,samozrejme :-)
Odpovedať
@roman77 My sa uz tiez chystame kupit tu Malm, lebo nas krpec sa tak roztahuje, ze mam pocit, ze mu nestaci. Ale dizajnovo su tie mensie fakt pekne :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?