Kovová posteľ

Ahojte, má tú niekto pre deti kovové postele? Mám konkrétne záujem o túto: https://www.idea-nabytok.sk/kovova-po... Ide však o to, že sa obávam zosuvania matraca. Nezdá sa mi, že by bol nejak zapustený. Ostatné kovové postele, ktoré som pozerala mali tiež len položený matrac. Mali sme manželskú kovovú a tam bol veru normálne zapustený. Má teda niekto skúsenosť s touto posteľou? Prípadne s inou kovovou a zosuvanim matraca?
Odpovedať
myslím, že po bokoch bude tiež nejakých pár cm aby sa to nezosúvalo a hľadáš takúto? nebolo by lepšie keby bola jedna strana pevná a vyššia a mohla by byť pri stene?
Odpovedať
@tomis12 hľadám presne takú,aby tých pár cm aspoň na jednej strane bolo a áno, pôjdu k stene. Všade som videla na tých posteliach vysoké matrace,ale nechápem,ze len položené.
Odpovedať
@chetana myslím, že tam bude nejaké tie dva cm pri každej tej posteli aby tam ten matrac tak akoby sadol, aby sa to nešúchalo, veď keby tak to neplní účel :/
Odpovedať
@chetana dobre sa obavas.. Niektore tie kovove postele to tak maju bohuzial.. My mame v rodine kovovu postel tuto https://www.temponabytok.sk/spalna-po... a presne tuto istu z Ikea, uz ju tusim nemaju v ponuke.. Rozdiel medzi nimi je prave v tom polozeni matraca. Ta z Tempokondela nema matrac zapusteny, aj ked na tej foto to vyzera, ze je,ale nie, ma ho len polozeny.. Ta ikeacka ma inak tie boky a tam uz ,matrac zapada do vnutra, takze sa neposuva. To, co si dala obrazok, tam to ani na obrazku nevyzera, ze by bolo zapustene.. A ozaj by som si dala pozor a radsej isla pozriet niekam na predajnu, ze ako to je, aby si sa neoklamala, ako my s tou nasou..
Odpovedať
@akvi ďakujem za reálnu skúsenost.
Odpovedať
@chetana Dcéra mala podobnú, len bielu a s iným ornamentom, ale rošt a všetko vyzeralo ako na obrázku. Bola celkom pevná, preto sme sa pre ňu rozhodli, ale videla som aj také labilnejšie kovové postele v obchodoch. Mala ju pri stene a nespominam si na žiaden problém s matracom. Matrac tam bol len položený, určite posteľ nemala žiadne vyvýšené okraje. Túto posteľ mala približne vo veku 9-15 rokov a je celkom pokojná povaha, tak neviem, či aj to hrá nejakú rolu pri prípadnom zosúvaní matraca.
Odpovedať
@yasna ďakujem pekne
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?