Odpoveď na príspevok od amalka21:
Ahojte,poraďte dobrú stoličku,kt.sa dá dvihnúť a… @amalka21 A čo teraz? Máme Ti zistiť kde takú stoličku predávajú, kúpiť Ti ju a ešte snáď aj doniesť domov? Neskutočné, ako si niekto zľahčuje źivot a riešenie svojich problémov presúva na iných.🙈Odpoveď na príspevok od chinatech:
@amalka21 A čo teraz? Máme Ti zistiť kde takú st… @chinatech načo reaguješ??...nuda??slušne som sa opýtala,tak čakám aj slušnú odpoveď ďakujem. ...hľadám na nete,už nejaký ten čas ....no nenašla som,ak sa mi aj páči,tak dá zodvihnúť len do výšky 56cm od zeme.Syn potrebuje niečo vyššie aspoň 57cm. Nekupovali ste niekto teraz niekedy??neviete mi dať tip??Odpoveď na príspevok od amalka21:
@chinatech načo reaguješ??...nuda??slušne som sa … @amalka21 Akoze ten centimeter je taky mega rozhodujuci? 😀 Nech si da vankus pod zadok. Ak chces kvalitnu stolicku, ktora aj nieco vydrzi, tak sa treba pripravit na vyssiu investiciu ako je 100€.Odpoveď na príspevok od amalka21:
Ahojte,poraďte dobrú stoličku,kt.sa dá dvihnúť a… @amalka21 čo tak nechať si prehľadať web nejakým AI vyhľadávačom?Odpoveď na príspevok od amalka21:
@chinatech načo reaguješ??...nuda??slušne som sa … @amalka21 A do pekla... Dá sa zdvihnút na 56cm a syn potrebuje 57cm. Tak mu daj pod zadok 1cm hrubý molitanový podsedák, keď mu už ten 1cm chýba ku šťastiu.🙈Odpoveď na príspevok od amalka21:
Ahojte,poraďte dobrú stoličku,kt.sa dá dvihnúť a… @amalka21 ahoj, viem kde taku najdes, posielam ti sukromnu spravu😉Odpoveď na príspevok od svetlanik3:
@amalka21 ahoj, viem kde taku najdes, posielam ti… @svetlanik3 mohla by som ta aj ja poprosit, lebo tiez hladam detom do izby nejaku fajnovu stolicku. hladam nieco pohodlne, aby sa im dobre sedelo ked si budu pisat domace ulohy a zaroven aj ked su za pocitacom. diky a kludne moze aj do IP napisat ak ti je tak lepsieOdpoveď na príspevok od amalka21:
Ahojte,poraďte dobrú stoličku,kt.sa dá dvihnúť a… @amalka21 Nepozeraj na centimetre zvíhania/spúšťania, to v istých toleranciách dokážu všetky stoličky. Pozeraj namä, aby stolička mala kovovú podstavu tzv. pavúka,... či má opierky riešené tak, aby sa dala zasunúť k stolu,... a nech nie je z kože/koženky. Vari nechceš na to posadiť vlastné dieťa (?) Ináč, do 100 € vieš kúpiť parádne stoličky s parametrami, ktoré uvádzam....Odpoveď na príspevok od hena8874:
@svetlanik3 mohla by som ta aj ja poprosit, lebo … @hena8874 ahoj, aaa vsak mozem ti aj tu poradit, to je v podstate asi jedno🙂 Amalke som poradila, nech si pozrie v Kondele, ci by sa jej nejaka pacila, lebo maju pekne a aj cenovo prijatelne. neviem aky mas cenovy strop, ale skus pozrietOdpoveď na príspevok od svetlanik3:
@hena8874 ahoj, aaa vsak mozem ti aj tu poradit, … @svetlanik3 dakujem ti velmi pekne, pozriem sa a co sa tyka ceny, tak som ochotna aj viac zaplatit za kvalitnu stolicku, lebo od kvality sa odvija aj zdravie celej chrbtice, takze v tomto nejaky cenovy strop nemamOdpoveď na príspevok od hena8874:
@svetlanik3 dakujem ti velmi pekne, pozriem sa a … @hena8874 tak s tym suhlasim, to mas pravdu!Odpoveď na príspevok od amalka21:
@chinatech načo reaguješ??...nuda??slušne som sa … @amalka21 Ja ano. Vankúš pod riť a je to.Odpoveď na príspevok od svetlanik3:
@hena8874 tak s tym suhlasim, to mas pravdu! @svetlanik3 tak zdravie je na prvom mieste a toho sa drzim. a inak uz mam objednanu stolicku, vdaka este raz. pekny vecer este prajem