Dať do detskej dlažbu či laminátovú podlahu?

Profilova fotka
Pytam sa na vase skusenosti s podlahou, ktoru ste vybrali do detskej izby. zvazujem dlazbu a plavajucu laminatovu podlahu. Kurenie je podlahove. Ak by som sa rozhodla pre dlazbu, v lete by boli v izbe koberce (vacsie behune na hranie).... Stale zvazujem, pre co sa rozhodnut... dakujem za vase skusenosti.
Odpovedať
ahoj lenny_h, tiez som sa dlho rozhodovala medzi roznymi variantami. hlavne medzi tymito dvoma ako aj ty. hladala som krasnu dlazbu pre nasu princeznicku ktora sa estelen uci chodit. ale nakoniec som zvolila kvalitne lamino parkety. vhodne aj na podlahove kurenie. ci som urobila dobre zistim za par mesiacov :-)
Odpovedať
do detskej by som dlazbu nedavala urcite, jednak to nie je velmi prijemne - deti su skoro stale na zemi, a ked robia kraviny, skor pridu k urazu na tvrdej dlazbe. Skor plavajucu, ale to zas nie je velmi vhodne na podlahove kurenie. U nas v detskych izbach vyhrala vinylova podlaha. Je prijemna, nie je tvrda ako dlazba, ked im nieco spadne na zem nepocut to ako na plavacke (ak je izba na poschodi) a je vhodna na podlahove kurenie.
Odpovedať
My sme dali PVC so vzorom dreva, lepene priamo na poter. Je makke, tlmi hluk (mame detsku na poschodi nad obyvackou), vyzera super. Nie je chladne az tak ako laminat a uz vobec nie ako dlazba. Tiez mame podlahove. Koberce som nedavala vobec.
Odpovedať
z tych detskych izieb čo som zatial videla sa mi najviac páčila drevená lepená podlaha z dubového dreva, tvrdé drevo može ísť aj na podlahové kúrenie ... ak by tam nebolo to podlahove kurenie, rozhodla by som sa pre korok... ale ani PVC nie je zlé...
Odpovedať
Prave sme dali do celeho domu drevenu dubovu podlahu - lepenu, len v nevyhnutnych castiach su kachlicky....Drevo je krasne teple aj teraz v lete A na byte kde teraz byvame sa vzdy deti hraju tak ze ritka na plavajucej a auticka na koberci....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?