Aký je detský nábytok Cilek?

Ahojte, chcela by som sa opýtať, či má niekto nábytok pre detičky od tejto firmy? Veľmi by sa mi páčila pre dcérku posteľ Flora s výsuvným dnom (druhé lôžko) lenže dá sa objednať iba cez internet a toho sa trošku obávam, keďže ju nemôžem obzrieť naživo, aká je kvalita a tak. Tento vikend som bola pozrieť podobné postele aj v Kike a Ikea. V Kike vyšla ešte drahšie :-o Ďakujem za každý názor.
Odpovedať
Profilova fotka
nabytok Cilek mal predajnu v Prievidzi na Bojnickej ceste napravo... skus sa tam zbehnut pozriet, urobite si vylet, od NR to nemas daleko :-) , snad to este funguje.
Odpovedať
ahoj, moja neter nema sice postel od nich, ale komplet nabytok v detskej izbe ma cilek a ten je ozaj krasny a aj kvalitny :-)
Odpovedať
Cilek ma predajnu iba v BA na Zahradnickrj (ak si dobre pamatam). V PD maju iba sklad, nie predajnu. Ked sme kupovali detom postele, tak v PD sa nedalo. Mozno sa to uz zmenilo, neviem. Su to uz nejake 3 roky. Nabytok je robustny, mame od nich poschodovu postel, ale nejako nam vrzga.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@esstrella Ahoj, tiez vyberam dcerke detsku a vybrala som Cilek.. Vy ste ju kupili? Ako ste spokojni? Dakujem:-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme kupili pre dcerku postel ruby, tu vacsiu 120cm spolu s matracom a taktiez pisaci stol z tejto kolekcie. je to krasny nabytok, nie su na nom ziadne nedostatky...pekne prepracovanie. my sme objednavali tiez cez net tusim hezkydetskynabytek alebo tak nejak. do brna sa mi nechcelo ist pozerat. ale nabytok som uz poznala, pamätam si este predajnuv NR v Mlynoch a uz vtedy som nad detskymi postelami ochkala :-)))z brna mi to priamo majitel priviezol na krasnej jahodkovej dodavke :-)))
Odpovedať
Ahoj, my sme kupili postel Flora s vysuvom pre druhy dcerku coca pred mesiacom, uz od inch mame celu detsku izbu Flora a postel s vyklopom asi 2 rok pouzivame a sme spokojni. Ked sa ti nieco stane, vyreklamuju ti to bez problemov.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ahojte, aj ja by som chcela poprosit ako ste spokojni s nabytkom Cilek? Tiez uvazujeme. Dakujem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?