Ako zariadiť úzku dlhú detskú izbu ?

Prosím o radu ako zariadiť úzku a dlhú izbu, budeme rekonštruovať podlahu a mám problém so zariadením. Bude to izba pre chlapca, rozmery cca 2 x 4 m, na krátkej stene je okno a radiátor, na jednej 4m dlhej stene sú dvere asi v strede, na protiľahlej 4m stene sú dvere - vchod na okraji. Problém....... Ďakujem !
Odpovedať
pod okno by som určite dala pracovný stôl kvôli svetlu posteľ by som zvolila vyvýšenú / pod ktorou je miesto na hranie/ na tú 4 metrovú stenu, kde sú dvere na okraji skrinky k stene kde sú dvere v strede po oboch stranách- hoc len komody nech tam je dosť úložného priestoru- na kratšie steny by som namaľovala pár horizontálnych pruhov v chlapčenských farbách-to priestor opticky predĺži ,aby to nevypadalo ako dlhý úzky ,,slíž " ;-) škoda že si nepridala pôdorys to by bolo jednoduchšie-toť môj názor, možno som trolilinku poradila x-) všetko závisí aj od veku chlapčeka x-) držím palce pri realizácii x-)
Odpovedať
Hm, livia, celkom dobrá rada. Nám tiež takto vyšla izba hore aj dolu - 2,3 m x 4,2 m. Asi to bude len herňa, alebo pracovňa bez veľkého nábytku. Ale kebyže tam bude bývať neskôr rodič na doopatrovanie tak veru neviem, ako ju zariadime. Posteľ bude musieť byť dole. Poradíte?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mám takú izbu v byte. na jednej krátkej stene je zabudový šatník (dvere ešte nemáme - budú posuvné, a aj šatníkové sa budú robiť v jeden čas ) pod oknom je postel na šírku izby a na zbytku krátkej steny (kde sú dvere) mám stôl - neskôr bude skrinka- tá taká kontajnerová Ikea. Teraz je to šatník-hosťovská, ale malá keĎ už bude sama spinkať, tak jej dám postieľku na krátku stenu k dverám a do druhého rohu pod okno dám rohovú skrinku alebo stolík.
Odpovedať
edusik to prave u vas vyletela bomba alebo ste sa nastahovali a neulozili ste tie veci. asi by som dala pod okno stol ak teda syn je uz skolak. ak nie zatial by som ho tam nedavala. mozno ak by sa dalo by som tie jedni dvere zamurovala. potom na jednu stranu by sla postel mozno ale daku kde pod postelou by bol ulozny priestor. a urcite by som nedavala velke skrine. len dake policky na stenu pripadne komody. hod do albumu foto dake pomoze to druhym kto sa bude chciet vyjadrit.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala taku izbu u nasich ked som bola mala, v podstate do 16tich asi. Vedla dveri bola uzsia satnikova skrina, ale za to dlha, dalej som mala stol a pod oknom taku policku na veci. na druhej strane postel, priestor pod oknom vyplnala mala sedacka/kreslo. alebo kedysi uplne davno som to mala opacne-komody s hrackami na lavej strane a postel na pravej a stol pod oknom (pod oknom bol 100x lepsi ako na jednej dlhej stene). ono ten priestor sa da vyuzit velmi dobre, akurat sa tam neda moc prechadzat, hrat atd, je to skor taka ucelova izba.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?