Aké máte skúsenosti s metrážnym kobercom v detskej izbe?

ahojte, kupili sme detom metrazny koberec do celej detskej izby, nakolko su malinke, uvazovali sme tak pre to, aby mali tepelnu izolaciu pri hrani. chcem sa spytat ake mate vy skusenosti s tymito kobercami co sa tyka cistenia a pod. dakujem pekne za odpovede.
Odpovedať
ahoj. my mame v detskej izbe detsky koberec City Live (Road), ktory maju snad vsade. vrchne vlanka su z PA, nakolko nema prilis vysoky vlas, cisti sa dobre. zospodu je filc co sluzi ako tepelna izo celkom dobre. z chladnej laminatovej podlahy sme vycarovali to, ze tam mozu behat v ponozkach ci na boso. http://www.koberce-trend.sk/index_mai...
Odpovedať
@susann80, ahoj, my máme celoplošné koberce na celom poschodí, zatiaľ ešte nebývame úplne, len chodíme na víkendy, takže údržba nie je problém keďže nie je čas zašpiniť ich ;-) , navyše máme robotický vysávač... firma od ktorej sme kupovali odporučila vždy vytepovať čerstvé škvrny, inak bežná údržba - vysávanie, celoplošné tepovanie raz za rok / za dva... čo sa tepovania týka treba si nájsť firmu čo je poistená keďže koberec by sa mohol tepovaním aj zničiť ak sa toto nerobí vhodným spôsobom... neviem odkiaľ máte koberec vy, treba si pozrieť čo odporúča výrobca a tým sa riadiť... city koberec ako spomína jozef máme aj my v byte a s tým problém nie je žiadny, vyprášim a vyperem a je to... ale celoplošné sú predsa len iná kvalita tam nepredpokladám že to budem tepovať sama (navyše je ho okolo 100m)..inak, ja som si z odrezkov porobila také vzorky špiny a tie som skúsila očistiť aby som vedela či a aké škvrny by ostali... ale návod na čistenie jednotlivých typov škvrn mal tiež výrobca uvedný na stránke..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
@dedian mozes prosim pridat nejake foto vasich kobercov? Ako si spokojna s udrzbou? Manzel vcera prisiel s tym, ci dame do izieb celoplosne koberce, celkom sa mi to pozdava, ale chcem vediet nejake skusenosti. Ja som o tom rozmyslala uz davno, ale akosi som to nechala tak, ze bude asi klasika a teraz s tym dosiel manzel, tak je to opat aktualne. Boli sme raz na vikend v novom hoteli, bol tam tmavohnedy celoplosny koberec, makucky, s vyssim vlasom, uzasny na chodenie, len by ma zaujimalo, ako by vyzeral tak po dvoch rokoch, ci sa to moc neschodi, lebo ako novy vyzeral vyborne. Ale na pocit to bolo neskutocne prijemne, som zvyknuta nosit papuce, no tam som sa vyzuvala pre ten super pocit :-)
Odpovedať
Aj my mame v spacej casti koberce. Dnes uz vsetky maju protispinovu upravu, sirup,caj....treba hned umyt cistou vodou. Len ich vysavam. Najlepsie je ich celoplosne lepit, dlhsie vydrzia pekne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?