Rohová vstavaná skriňa so šikmými dverami

Na chodbu by sme chceli rohovú vstavanú skriňu. Pozdáva sa nám takéto riešenie posuvných dverí. Lenže som to ešte naživo nikde nevidela. Nemáte to niekto, zdá sa Vám to praktické?
Odpovedať
Ahoj, my sme mali takuto skrinu v byte v predsieni. Bolo velmi prakticke v lavom rohu bol botnik (police) a v strede vesanie na zimne kabaty v dvoch radoch. Ten pravy roh sme nemali taky dlhy ako na obrazku tam bol vysuvny vesiak na dlhe kabaty. Hore klasicky krabice zo sezonnymi topankami/vecami.
Odpovedať
Profilova fotka
a ta biela plocha "voľný priestor" nezabverá príliš a zbitočne priestor z miestnosti? načo to tam je?
Odpovedať
Jasne ze ten volny priestor zabera miesto, ale predsien bola velka, nemala som problem nechat tam volne miesto a tym ze v strede boli hlavne zimne kabaty mali dost miesta. Ked je normalna vstavana skrina tak ked tam das vacsi kabat/kozuch slovensky tak sa suchaju rukavy o dvere. A tiez ten volny priestor je dobry aj na "krizove" upratovanie, da sa tam dat vysavac alebo dole kufor velky, neprekaza ked presahuje. Zavres dvere a je.
Odpovedať
ja mám v byte dve takéto skrine avšak skrine sme umiestňovali do rohov, ale vnútro nemá tvar L len dvere sú šikmo - jedna strana má hĺbku 100 cm /strana v rohu/ druhá má hĺbku 60 cm pritom vnútro je rovnakej hĺbky a to 50 cm. Vyzerá to super a keďže sme výplň dverí dali na chodbovej skrini zrkadlo opticky zväčšuje priestor a zároveň presvetľuje chodbu...
Odpovedať
@yimi my mame presne taku vstavanu skrinu ako vy planujete... Jedna posuvna cast je zrkadlova. Doporucujem, je to perfektne riesenie. V tej dlhsej casti mame uteraky, obliecky, topanky v krabiciach a v rohu a v kratsej casti mame sezonne kabaty, stojan na vesanie pradla, veci na cvicenie, kos s vecami na zehlenie a sem-tam sa nam tam podari zatvorit aj psa. :))) Ak chces, mozem neskor dnes hodit foto (ale asi iba z vonku, zvnutra je tam neporiadok :)))
Odpovedať
Profilova fotka
aj my sme mali taku skrinu v detskej izbe, dokonca boli dvere otvaracie, nie posuvne, mne vyhovovala a bolo to fajn priestorovo...
Odpovedať
A nezavadzal Vam tie dvere? Ze nie su priamo na skrini ale v priestore? @eugenie ano prosim posli mi fotku :) dakujem
Odpovedať
@yimi Ahoj, nech sa paci... Snad pomozu pri rozhodovani :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Mne osobne sa paci viac klasicka L-kova skrina, ale aj tento navrh ma jednu velku vyhodu: pri tomto sposobe mas len dvoje dvierka, kdezto pri klasickom L-ku mas 4 dvierka. Takmer najdrahsou polozkou (niekedy i najdrahsou, ak sa volia hliniky) su kovania - vodiace listy a listy po bokoch dvierok. Tak ak hra financna otazka nejaku rolu v tvojom pripade, aj ten navrh doch sikmych dvierok moze byt lepsi.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?