Kde kúpiť plytký botník?

Profilova fotka
ahojte, poradite, kde by som zohnala plytky botnik? chcem ho dat do chodby, no kedze mame len uzucky priestor stena-dvere /15 cm + nejaky ten centimetrik sirka zarubne/, potrebujem cosi plytke. na byte sme mali jeden super, bol od galana, velmi prakticky a hlavne plytky /napriek tomu mal vo vnutri miesto na 2 rady topanok/. pridavam foto :) neviem presne, aky bol hlboky, odhadujem tak 19 cm /vychadzam z toho, ze uzka polickova skrinka bola z ikea, ma 17 cm hlbku, za nou bol priestor tak 2-2,5 cm/. boli sme pozriet u galana, no uz ho nepredavaju :( nasla som tam podobny, no ten ma hlbku 23,5 cm, to uz by nam dost vytrcal do dveri. na webe som nasla jeden so 17 cm hlbkou, no ten ma vo vnutri miesto len na 1 rad topanok... tak neviem.... som taka narocna? :-N
Odpovedať
ahoj, s hĺbkou 15cm nenájdeš 2-radový botník. aj my budeme riešiť podobný problém. dáme si vyrobiť podľa svojich predstáv a namieru. myslím, že vyrobí hocijaký stolár.
Odpovedať
Profilova fotka
aha, zabudla som napisat, ze som si predstavovala nieco do tych 20 cm :-N viac uz by tam asi ozaj zavadzalo. ale tie akoby dvojradove som nasla len s hlbkou okolo 23-24 a viac.
Odpovedať
tieto vsetky su do 20 cm: http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro... http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro... http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro...
Odpovedať
Profilova fotka
@evikg dakujem :) v nedelu vecer sme boli nakuknut aj do ikey, mam ich v zalohe ;) ale radsej by som take tie "dvojradove", kde sa dovnutra zmestia 2 rady topanok. stale mi chodia po rozume tie z bytu :-N , velmi nam vyhovovali, zmestilo sa do nich vela vela parov topanok, len vyrobcu neviem, kedze boli z galana a tam ich uz nemaju. nuz, zrejme nemozem mat take iste ;-)
Odpovedať
@maruskab - ved hej. Do tych, co som ti dala sa do kazdej priehradky zmestia 2 pary topanok. Jeden z nich mam sama doma. t.j. do tej trojpriehradkovej sa zmesti dokopy 6 parov.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?