Čo sa hodí k takejto dlažbe? Poradíte? :-)

ahojte, v novom byte máme takúto dlažbu, a pre momentálny nedostatok peniažkov ju nejdeme meniť :-) Teda, je takejto oranžovej farby so vzorom, ako na fotke. Poradíte mi, čo by sa k nej hodilo?? Dlažba je na chodbe a v kuchyni. Teda možno aké farby stien, či maľovať,alebo tapety....??? Ja v tomto nie som veľmi originálna. Ďakujem :-)
Odpovedať
Hodia sa ti vsetky jemne odtiene hnedej,orazovej,zltej, biela...Len nedavat nejaku vyraznu, silnu farbu,aby vam to opticky nezmensilo priestor. Ta dlazba je celkom pekna ;-)
Odpovedať
@majki555 dakujem :-) rozmyslam nad bielo- bezovou... ale zas kedze dlazba ma vzory, steny by mali byt jednoduche vsak? aby to zas nebolo "prekombinovane"... aspon si myslim :-) ako dom pisala v tomto sa nevyznam. mne sa ta dlazba nepaci, ale zial rozpocet nedovoluje dat novu
Odpovedať
Bezovou urcite nic nepokazis :)
Odpovedať
@zuzka_puska Myslis jednu stenu taku, druhu taku? Ci nejake ine vzory,ci kombinacie? Myslim, ze prva varianta je tiez vhodna.
Odpovedať
Tiež sa prikláňam k béžovej :) A potom by som to skúsila prepojiť nejakým zaujímavým zrkadlom alebom vešiakom..proste niečim čo by prepojilo staré s novým a nakoniec by bolo aj to staré IN
Odpovedať
@zuzana1291 @majki555 @gabika757 dakujem krasne za rady :-) Este rozmyslam nad bezovou tapetou, ak taku najdem :-) Ale to zrkadlo je tiez super napad, to by malo aj opticky zvecsit priestor :-)
Odpovedať
@zuzka_puska Nie kazdy musi mat super moderny styl v byte. Coraz viac ludi sa vracia k starsim typom zariadovania, lebo bolo utulnejsie, ludskejsie...malo skratka svoje caro. Tvoja dlazba je pekna, nadcasova,taky typicky styl,ktory sa vracia do mody stale. a ktory dostat v obchodoch aj dnes. Trosku osviez steny, daj pekne doplnky a mas to ;-)
Odpovedať
@zuzka_puska Ja by som tapetu nedavala, dlazba je dost vyrazna, inak mne sa paci :-) Moja babka mala podobnu a ako dieta ma fascinovali tie prechody. Steny by som natrela na bielo alebo na bezovo, ako tu uz odznelo. Hlavne by som to nekombinovala s niecim supermodernym, skor taku klasiku. :-)
Odpovedať
@zitaje skusim asi biele steny, a bezove vstavane skrine :-) a na steny bez skrin rozvesiam fotky nasej rodinky, vyhrabem nejake oranzovo-pindzove ramiky: :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?