Odpoveď na príspevok od starysomar:
Na tej vzdialenosti? @starysomar da sa aj na takej vzdialenosto ak sa použije trebárs wc koleno 110 90°, ktoré sa dá do 90° kolena. To do hrdla v stene. Preto to treba pomerať a podľa toho sa zariadiť. Iba diletant používa harmoniky. Aj na wc aj na drezoch a umývadlach. Môj názor.Odpoveď na príspevok od kejsix:
Dôvod upchatia by som hľadal inde. @kejsix "Dôvod upchatia by som hľadal inde."" Žeby veľký ....domáci produkt???Odpoveď na príspevok od technik007:
@kejsix "Dôvod upchatia by som hľadal inde."" Žeb… @technik007 Myslis HDP ? Hruby domaci produkt? :-)Odpoveď na príspevok od bpe:
@technik007 Myslis HDP ? Hruby domaci produkt? :-) @bpe Presne 💩.....Odpoveď na príspevok od starysomar:
Toto sa nikdy nezapchalo a to takmer nemá spád: @starysomar jediný problém po 20 rokoch bol cm vodného kameňa po stranách (nepreháňam). "Zbíjal" som kladivom a šrobovákom a modlil sa, aby keramika nepraskla. Plus asi kg kys. citrónovej. A Geberit zvnútra.. to som mal odfotiť. Črevá som musel vybrať a drátenkou dávať dolu vrstvy vodného kameňa. Nejaké tesnenia budem asi musieť dokúpiť, bo čisté to je, ale tečie trochu.. ..ale neupchal sa ani raz :)Odpoveď na príspevok od polotrol:
Caute, nasi majstri nam takto spravili zachod, co… @polotrol Dôvodom zapchatia môže byť dlhodobé nedostatočné spláchnutie veľkej potreby, alebo jednorazové zapchatie cudzím predmetom. Ja prevetívne raz mesačne používam polovičnú dávku čističa Sifo.Odpoveď na príspevok od stowasser:
@polotrol Dôvodom zapchatia môže byť dlhodobé ned… @stowasser k upchatiu dosli z dovodu nahromadebeho toaletneho papiera na vyvode zachoda, resp prechode. Vacsinou su tieto horizontalne odtoky mierne naklonene, ale takyto spad som este nevidel.Odpoveď na príspevok od starysomar:
Toto sa nikdy nezapchalo a to takmer nemá spád: @starysomar takto je to v pohode, tak som mal aj ja ma starom byte a neupchal sa, ale teraz tam je podla mna moc velky spad a ten papier aj ked tam ostane sa nerozpusti. Kedze pouzivame iba 3vrstvy tak je to este horsie. Ale zacalo sa to upchavat asi po roku.Odpoveď na príspevok od polotrol:
Caute, nasi majstri nam takto spravili zachod, co… @polotrol dali tam dlhú harmoniku preto je rôzne pokrútená, no nikdy to nebude tak dobré ako WC zo spodným odtokom tam nič nepotrebuješ, ak má niekto silne mineralizovanú vodu jedine vymeniť celé WC