Rekonštrukcia bytového jadra

Ahojte, Pred 2 mesiacmi sme murovali jadro, (vyhodenie umakartu, vymurovanie nových stien z PORFIX, nova voda, elektroinštalácia), momentálne sa nám vytvárajú menšie praskliny na bočných stenách a strope. Nieje to nič hrozné, len sa chcem opýtať či to je normálny proces, alebo ci tam moze byt vaznejsi problem, z dovodu ze bolo pri prerabke neico zanedbane. Dakujem za info.
Odpovedať
Ten porfix ste sietkovali? Steny boli murovane az o strop, alebo vrch bol vyplneny penou? Praskliny su v ktorych miestnostiach? Nie je tam nahodou sadrova omietka?
Odpovedať
Ano PORFIX sa sietkoval.... , Steny sa murovali az po strop..., praskliny su iba v chodbe ... a vchodove dvere mame este stare, tak cez ne prefukuje , neviem ci to moze mat vplyv... ano je tam sadrova omietka..
Odpovedať
znamy problem, nam sa to uz stalo viackrat, ked bolo jadro murovane z porfixu vzdy sa objavila nejaka prasklina aj napriek sietkovaniu, odkedy ale pouzivame raz tak drahy ytong sa tento problem zazracne vytratil, s najvacsou pravdepodobnostou ma porfix vyssiu vlhkost a to moze sposobit tie praskliny, u ytongu tento problem som este neriesil... mozno sa mylim, snad ini majstri maju ine skusenosti....
Odpovedať
Dakujem za info. Moze to byt sposobene aj tym. Viete mi aj nieco poradit aby sa to nerozsirovalo dalej, nakolko neviem ci sa tento proces casom zastavi alebo nie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?