Problem so zachodom

Dobrý deň. Mam otázku .. kúpili sme byt v povodnom stave a ideme ho prerabat. Jadro je otocene zle , tak ze WC je hneď pri kuchyni a to nam vadí chceli by sme cele jadro otočiť tak aby bolo WCko na chodbe ako sú vchodové dvere ale nevieme ci sa bude dať otočiť záchod ked stupacky musia ostať tak ako boli. Ďakujem za radu.
Odpovedať
Profilova fotka
@sellen Ako ďaleko od stúpačky treba presunúť WC?
Odpovedať
@sellen Stúpačky sa presúvať nedajú. Ak chceš umiestniť WC inde, než je teraz, tak to chápem tak, že potrebuješ koleno z WC odtoku v inom uhle na stúpačke. Je tak? Ja som tiež presúval WC v byte a pritom som musel koleno premiestniť - pootočiť na stúpačke o 90 st. Všetko sa dá, len treba chcieť. Ja som to zvládol sám počas rekonštrukcie bytu. Zručný inštalatér by to tiež zvládol.
Odpovedať
@sellen Daj náčrt, prípadne nejaké foto pre predstavu...
Odpovedať
Profilova fotka
@dedo758 On to asi nemyslí vážne, lebo nereaguje.
Odpovedať
Chrobak7 presne to aj ja tak chcem otocit asi o 90st. ... a diky ale mam uz dobrého vodara tak on uz to spravy
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 rokoch
Zdravim, chcel by som prehodit zachod presne na opacnu stranu stupaciek. Je vsak mozne otocit aj merace plynu a vody ? Alebo mozem ich nechat tak, a budu sa odcitavat pomocou nejakeho zrkadielka ?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od uzivatel007:

Zdravim, chcel by som prehodit zachod presne na o…
@uzivatel007 Merače vody sa dajú prehodiť celkom ľahko, s plynomerom je to trochu ťažšie, ale aj to sa dá. Prístup sa zrkadlom je však málo - tie merače sa musia dať, keď treba, aj ľahko vymeniť. Foto povie viac...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od uzivatel007:

Zdravim, chcel by som prehodit zachod presne na o…
@uzivatel007 Údaj si odčítajú pomocou inšpekčného zrkadielka. Bežná vec. A pri kalibračných výmenách meradiel ich potom už založia správne. Častým problémom niekedy je, že kadejakí najatí odčítavači - brigádnici, študenti zrejme male zrkadielko pri sebe mať nebudú. Priprav im sám nejaké. Ak nenájdeš v ženinom kozmetickom kufríku, tak na internete je ich kopa, od pár eúr.... https://www.google.com/search?q=in%C5...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?