Prerabka bytového jadra

Ahojte. Poprosím Vás o radu. Idem prerábať bytové jadro typu E v dvojizbovom byte. To je jadro cez ktoré viete prejsť z kúpeľne až k wc, má 3 dvere. Chcem ho zbúrať a postaviť nové. Kto pozná tieto byty vie, že do kúpeľne sa chodí cez kuchyňu a k wc ide taká úzka chodba. Dá sa tá chodba zrušiť a o to zväčšiť kúpeľňa? Máte niekto podobný byt a boli by ste mi ochotný ukázať podobnú prerabku? Chodba je zbytočne nevyužitý priestor ak by šlo posunúť do nej časť kúpeľne bol by som rad.
Odpovedať
Daj aspoň rukou nakreslený pôdorys...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od peter6999:

Ahojte. Poprosím Vás o radu. Idem prerábať bytové…
@peter6999
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od sakyluka:

@peter6999
@sakyluka
Odpovedať
Toto je pôdorys bytu. K wc ide popri tej menšej izbe chodba ktorá sa nedá využiť. Kľudne by som mal aj spojenú kúpeľnu s wc ak by to nešlo oddelene avšak chcem využiť tu chodbu na väčšiu kúpeľnu
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od peter6999:

Toto je pôdorys bytu. K wc ide popri tej menšej i…
@peter6999 Odkiaľ je prístup k stúpačkám...?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od dedo758:

@peter6999 Odkiaľ je prístup k stúpačkám...?
@dedo758 ak myslis k plynomeru keď chodia odpisovať tak je za wc presne. Ja by som mal predstavu že by sa pôvodná kúpeľňa zmenšila o polovicu a dala by sa do tej chodby ak by sa to tam dalo rozumne vyskladať aj kvôli stupackam a odpadom. Zväčšil by som o niečo kuchyňu a linku kúpil do L.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od peter6999:

@dedo758 ak myslis k plynomeru keď chodia odpisov…
Kreslil som to na telefóne ale dúfam že to bude v pohode. Tie červene obrysy sú múry ktoré by som chcel mat ako novú kúpeľnu a za ním to žlté je rohova linka. Ide mi o to či sa dá dať na iné miesto umývadlo sprchovy kút pracka a wc keď je jadro takto v strede. Tá chodba je úplne zbytočná a touto zmenou by sa zväčšila aj kúpeľňa a rovnako aj kuchyňa.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od sakyluka:

@sakyluka
@sakyluka Toto je môj byt a to ružové by mohla byt kúpeľňa akurát netuším či by tam vedel byt takto odpad
Odpovedať
Videla som to prerobené takto: vchod do kuchyne z obývačky vedľa. Dvere tam neboli, len prechod sa mi zdá. Chodbička do kuchyne využitá ako špajza. WC v kúpeľni bolo na mieste ako je modrý štvorec (obdĺžnik), ale bolo vyššie, podlaha pod wc bola vyššie. Vaňa bola v kúpeľni "vľavo dole", umývadlo oproti dverám.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zltalienka:

Videla som to prerobené takto: vchod do kuchyne z…
@zltalienka ide mi o to či nie je problém do tej chodby ktorá vedie k wc dať kúpeľnu či sa dajú spraviť odpady a voda dotiahnuť. Chcem nechať vstup do kuchyne ako je akurát tu kúpeľnu posunúť od tej steny kde je izba. Uvidíme ako sa to bude dať majstrom či do toho pôjdu podľa predstav. A zisťoval som či plyn je možnosť presunúť a predĺžiť a v diskusii povedali že nie je problém. Menili nám vsetky stupačky na vodu plyn v jadre dokonca aj odpadovú tak by to mohla byt výhoda že sa tam najbližšiu dobu nebudú vŕtať
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?