Prekladal wc v bytovom jadre

Má niekto skúsenosti prekladkou wc do kúpeľne v bytovom jadre,ako ste riešili napojenie,mne vodnár povedal,že je nízko y spoj a tak wc musí zostať na pôvodnom mieste.poraďte prosím.
Odpovedať
Chcelo by to foto jadra. Pri niektorých typoch jadra sa to dá...
Odpovedať
Profilova fotka
Keby bolo napojenie do stupacky vysoko tak je problem no ked je nizko, problem by nemal byt. Kazdopadne takto na dialku sa poradit neda. Niekedy to ide niekedy nie.
Odpovedať
Skus sa opytat este ineho vodara. Ak vyska napojenia odpadu neumozni napojenie zachodu existuje riesenie malou precerpavacou nadrzou, nie je to drahe, ale hlucne..
Odpovedať
Profilova fotka
@dudusko Presne ako pise @madein1974: problem by bol, ak by bol odpad vysoko. Pri premiestnovani zachodov treba rozmyslat, ale ak sa chce, takmer vzdy sa da nieco vymysliet.. Oslovila by som aj inych vodarov. Drzime palce, aby sa to podarilo. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Nasla som obrazok pripojky,tak ho konecne pripajam a pripajam aj navh,ako by som to chcela,dakujem za kazdu radu.Mam este otazocku, kolko kil unesie zavesne WC.
Odpovedať
Konštrukcia závesného WC napr. Geberit znesie aj 200 kg, keramická misa - neviem... :-) Do rekonštrukcie sa však nepúšťaj skôr, kým ti nevymenia všetky rúry v jadre a pri tom im nezabudni povedať, že potrebuješ opačnú odbočku ako je tam teraz (teraz je tam pravá, potrebuješ ľavú) a osadenú čo najnižšie, aby z vývodu pre WC sa dala napojiť vaňa s umývadlom, alebo aby pod túto "panelákovú" odbočku vsadili ešte jednu jednoduchú pre vaňu a umývadlo a túto panelákovú osadili tak, aby sa dal napojiť ten sprchovací kút - vidím tam žľab, tak aj to sa bude dať... Ináč sa to dá všetko pekne prerobiť... :-) Akurát na obrázku nevidím stienku vedľa WC (na vizualizácii horná stena), ktorou pôjdu rúrky k umývadlu a vani. Nech to vodár podlahou ani neskúša... Vlastná skúsenosť... :-)
Odpovedať
Vždy sa všetko dá, len máloktorý vodár chce zasahovať do stupačky. Ale dá sa to. Poznám ľudí, ktorý to robili a nebol s tým problém. V prípade záujmu napíš a pošlem ti na nich kontakt.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?