Práčka: Odpad v potrubí - Ako to vyčistiť?

Pekný deň vedel by mi niekto poradiť ,začalo mi náramne cítiť odpad z práčky potrubia ,chcel som to vyčistiť ale neviem ako mám taketo niečo a proste nieje tam žiadny otvor kde by som to mohol vyčistiť poradíte mi prosím
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od linux:

Pekný deň vedel by mi niekto poradiť ,začalo mi n…
@linux je tam dierka priemer 4 mm (aj menšía), mne to zapchala gulička korenia (z umývačky), pol dňa som to špáral, vysával, pretláčal vodou, vzduchom, drôtom, až som na to chytil nervy a búracie kladivo a na podlahe som to rozmátil kladivom. Až potom som uvidel to korenie v dierke.
Odpovedať

@linux daj dole ten predny biely dekel /plochy/ a potom vytoč tu bielu "zatku" ... a pod nou resp. za ňou bude bordel ...ak si už toto absolvoval ,tak vymen cely podomietkovy sifon /ak sa da/ ...lebo aj tak sa budeš trapit s čistenim celu večnost..držim palce 😏
Odpovedať
ten sifón je tam aj tak úplne zbytočne
Odpovedať
Profilova fotka
asi by bolo vhodne najskor klasicky precistit octom a sodou bikarbonou. mne toto pomohlo, ked bola pracka zanesena po roznych avivaznych prostriedkoch. este spredu vycistit filter, ktory zachytava rozne necistoty. aj ked sa nezda ze tam nieco je, moze to byt uz len voda, ktora ten zapach sposobuje z predchadzajucich cyklov. az potom by som zvazil buracie kladivo🙂
Odpovedať
ak ide zápach z odpadu, tak problém je v suchom sifóne - zle prevedený odpad, niečo ti stiahne vodu zo sifónu, preto preniká zápach
Odpovedať

@linux Vytoč koleno dohora a nalej tak tekytý prípravok (napr. z OBI - je to zmes NaOH a chlóru) aspoň 2 dcl, počkaj podľa návodu a zalej pootm horúcou vodou z kanvice. Ja tak čistievam napríklad bočný prepad na umývadle ak zapácha. Nie že použiješ tuhý NaOH - mohol by ti zatvrdnúť vlhkosťou a môžeš sekať stenu...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?