Odpoveď na príspevok od linux:
Pekný deň vedel by mi niekto poradiť ,začalo mi n… @linux je tam dierka priemer 4 mm (aj menšía), mne to zapchala gulička korenia (z umývačky), pol dňa som to špáral, vysával, pretláčal vodou, vzduchom, drôtom, až som na to chytil nervy a búracie kladivo a na podlahe som to rozmátil kladivom. Až potom som uvidel to korenie v dierke.Odpoveď na príspevok od linux:
Pekný deň vedel by mi niekto poradiť ,začalo mi n… @linux daj dole ten predny biely dekel /plochy/ a potom vytoč tu bielu "zatku" ... a pod nou resp. za ňou bude bordel ...ak si už toto absolvoval ,tak vymen cely podomietkovy sifon /ak sa da/ ...lebo aj tak sa budeš trapit s čistenim celu večnost..držim palce 😏Odpoveď na príspevok od linux:
Pekný deň vedel by mi niekto poradiť ,začalo mi n… @linux Vytoč koleno dohora a nalej tak tekytý prípravok (napr. z OBI - je to zmes NaOH a chlóru) aspoň 2 dcl, počkaj podľa návodu a zalej pootm horúcou vodou z kanvice. Ja tak čistievam napríklad bočný prepad na umývadle ak zapácha. Nie že použiješ tuhý NaOH - mohol by ti zatvrdnúť vlhkosťou a môžeš sekať stenu...