NITRA - Rekonštrukcia mini kúpelne

Ahojte, vedeli by ste mi poradiť ako vhodne zväčšiť mini kúpelňu s rozmermi 1,4 x 1,5 m? Plánujem vyhodiť umakart a rozšíriť ju o priestor medzi chodbou a kuchyňou, prípadne ju "potiahnuť" ešte smerom do kuchyne. V novej kúpelni by som mala najradšej aj vaňu, aj murovaný sprchový kút.. A samozrejme práčku, ktorú teraz nie je kam dať Máte niekto podobne riešený byt? Riešili ste podobnú prerábku bytového jadra?? Za každý návrh, prípadne aj vizualizácie kúpeľne Vám budem veľmi vďačná ;-)
Odpovedať
zádverie nechať ako je.. wc môže ostať samostatne. kúpeľňu by som zväčšila tak, že by som zrušila chodbu medzi zádverím a obývacou izbou... však načo je tam ? dnes už vchádzaš zo zádveria priamo do veľkého priestoru. tu to môže byť rovnako. - získaš kúpeľňu 1400 x 1800 - vaňa a sprchový kút asi nevýjde - riešila by som to niečím takýmto: http://www.google.sk/imgres?imgurl=ht... je to vaňa so zástenou - je to lacnejšie a takto sa ti sem vojdú aj skrinky. umývadlo by som riešila skrinkové - kvôli miestu.
Odpovedať
@sonidloz pardon.. zle som napísala rozmer. 1400 x 2800
Odpovedať
Rozmýšľala som, že by som to usporiadala v kúpeľni nejako takto... Len sprchový kút by bol murovaný a umývadlo skrinkové ako si uviedla aj ty. V rohu, z ktorého je pohľad, by bola pri umývadle práčka. Alebo by to bolo všetko až príliš prepchaté?? :-.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@sonidloz Mozem sa opytat, kto vam realizoval/bude realizovat prerabku? Mate nejake referencie? Dakujem
Odpovedať
@fjamka Rekonštrukciu celého bytu mi realizuje p. Florek - ak by si potrebovala, môžem ti na neho poslať číslo.. Kúpelňa ale nakoniec bude vyzerať nejak takto:
Odpovedať
Stále som rozmýšľala nad touto variantou.. aj vaňa, aj sprchový kút.. okolie ma však odhovorilo :-)
Odpovedať

Odpovedať
@sonidloz Konecna podoba vyzera krasne! Ako ste zatial spokojna so spolupracou? Ak pracuju aj v BA, mohli by ste mi poskytnut cislo? Dakujem pekne
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?