Hydroizolacia panelakovej kupelne

Zdravicko, chcem sa opytat, prerabame kupelnu, bude tam klasicka vana (obmurovana). Staci davat hydroizolaciu len na stenu okolo vane (od vysky cca 40cm od zeme)? Diky
Odpovedať
Stačí, len ju potom treba poriadne obsilikónovať,aby ti poza ňu nestiekla voda na zem a nevytopil si nechtiac suseda pod tebou... :-)
Odpovedať
@matej_chrenko daj hydroizolaciu aj pod obklad okolo vane
Odpovedať
@matej_chrenko to je tak draha ta hydroizolacia? Ja som ju dal vsade, este aj na strop, aby som nevytopil povalu 😃
Odpovedať
@matej_chrenko https://engineer.decorexpro.com/wp-co...
Odpovedať
@originalx draha nie je, majster mi tvrdi, ze urcite staci len tak ako som pisal a ja si tu overujem, ci naozaj a nedat ju radsej vsade.
Odpovedať
@matej_chrenko ak riesite jednozlozkovu tak ta je draha. V podstate zalezi co je pre vas drahe 😉
Odpovedať
@matej_chrenko ak máš dobrú poistku, kľudne aj bez izolácie :-D ale teraz naozaj. Bývaš v paneláku a tam by som na takýchto veciach naozaj nešetril. Ktovie čo by o tvojej dileme povedal tvoj sused pod tebou.
Odpovedať
Profilova fotka
@matej_chrenko - kybel mapegum WPS 10kg ti vystaci na celu kupelnu. tzn. cela podlaha, poza vanu, sprchac, umyvadlo, okolo baterii https://www.hornbach.sk/shop/Hydroizo...
Odpovedať
Profilova fotka
@matej_chrenko ja som kupil 10kg kybel dan braven hydroizolacie a za dva tyzdne ked som isiel robit kupelku som zistil ze je tvrda ako guma..50 eur ma skoro porazilo,ale nastastie sa to dalo vyreklamovat..no ja mozem odporucit ze tiez nesetrit na tom,dat 2 nateri aj s rohovou paskou hned do prveho..
Odpovedať
@dart9 ja som kupil den braven tu modru a po roku popraskala, takze takej hydroizolacii moc neverim.
Odpovedať
@matej_chrenko pouzi rozum a hned zistis kolko je 40cm od zeme a kolko je vysoka vana a do akej vysky strieka voda. Majstra posli do pi.. Moje deti ked su v kupelni tak je vsade potopa a este sa striekaju zo sprchou po celej kupelni.
Odpovedať
@matej_chrenko ja som dal dve az tri vrstvy od zeme po strop po celej kupelne, nevidim dovod setrit.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@originalx bola to vadna seria,den braven znacky ja osobne verim,flexcleber,vnutorny stuk,hydroizolaciu,samonivelizacku vsetko od tejto znacky..pri stuku som vyskusal snad vsetky dostupne kym som zistil s ktorym sa mi robi najlepsie
Odpovedať
Profilova fotka
@originalx ty si daval obklad az po strop?na toto v troch vrstvach aj 30 kg..
Odpovedať
@dart9 po strop, neviem kolko kyblov som minul, ved to stoji par €.
Odpovedať
Vdaka za odpovede, natriem to cele, este rozmyslam co s paskou na stene na ktorej su dvere, asi ju na tu stranu nebudem davat vobec, kedze vo dverach by aj tak nemohla byt. Kupelna ma 160x160 a na zadnej stene je vana.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?