Hladam majstrov na prerabku bytoveho jadra v TT ?

napiste kontakt.
Odpovedať
Ahoj. My prerábame bytové jadrá a komplet všetko aj elektrika, voda , stierky, sadrokartony a podobne. Dávame aj 2-ročnú záruku. AK by si mal záujem napíš mi na seba číslo do správy. Určite by sme sa dohodli. Práve niečo hľadáme lebo sme včera ukončili prácu v rakúsku.
Odpovedať
Najdi si kontakt na p. Felcira z TT, robi taketo prace.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ahoj. Ja ti môžem vrelo doporučiť firmu ktorá prerábala mne. Robili mi v BA bytové jadro mala som ich tiež na odporúčanie od kolegu, ale myslím, že robia aj v TT. Je to firma InSTAVEX kontakt je www.instavex.sk ( Majú v galérií aj mojú kúpeľňu :) Boli šikovný a pekne to urobili a hlavne na čom mi záležalo, že to bolo rýchlo len 5 dní čo je super lebo keď ma človek bývať v byte počas rekonštrukcie tak termín je podľa mňa tiež veľmi dôležitý samozrejme aj cena a tá bola môžem povedať tiež dobrá. Naviac sa dajú cez nich nakúpiť lacnejšie obklady, dlažby a sanita. Čo je plus. Len na tom som ušetrila cca 350 € . Tak držím palce.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Jarmilka321 tusim patris k tym stastnejsim co ma dobru skusenost s dotycnou firmou co si napisala. Nam prerabali byt a mal som nocnu moru z toho. Tusim sto ludi sto chuti!!
Odpovedať
A aké máš nároky na kvalitu?Poznám jedných ale robia fakt na vysokej úrovni ale za 5 dní to nebude.To je proti všetkým technologickým postupom.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
So stavebnou firmou instavex mám velmi zlé skúsenosti . Veľmi zle odvedená práca neochota niečo riešiť navýšená faktúra . Jednoznačne neodporúčam
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Rada by som dala do povedomia firmu Instavex - dajte si na nich pozor! Ja velmi lutujem ze som si ich najala na prerabku kupelne. Pred podpisanim zmluvy vyzerali byt seriozna firma, promptne reagovali na moje otazky. Po podpisani zmluvy a zaplateni zalohy, akoby sa po nich zlahla zem. Zla komunikacia, vsetko im trva vecnost...a vyslo najavo ze v cenovej ponuke neboli uvedene zakladne veci ktore k prerabke patria (firma bola na obhliadke kuplne a videla vizualizaciu ako ma kupelna vyzerat). Dodatocne mi vyfakturovali velmi vysoku sumu, co je absolutne neprijatelne a povazujem to za podvod zakaznika. Snad sa mi s nimi este niekedy podari skontaktovat a pridu mi kupelnu dokoncit.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?