Dilema pri stupačkách

Zdravím, prosím o radu skúsenejších. V bytovke nám menia stupačky a páni vodári boli natoľko šikovní že sa im podarilo vyrezať stenu s obkladačkami tak, že sa tie obkladačky nepolámali a ostali prilepené na ytongu Lenže problém je taký, že miesto kde vybrali ten jeden rad obkladačiek tak museli obrusit do šikma ( ako je vidieť na foto ) aby si uľahčili trocha robotu... A teraz nemám o čo primurovať ten kus späť Nejaké nápady ako by sa to dalo vyriešiť? Ako vidíte na fotkách nemám vtom otvore žiadne kraje a ani spodok o ktorý by som to vedel "prilepiť" Takže nemám nápad ako by som to vyriešil Vopred veľká vďaka za užitočné rady 🙂
Odpovedať
@peter012356778 Nejako to zafixuj na svoje miesto a medzeru medzi vyrezaným kusom a otvorom vyplníš PUR penou. Po vytvrdnutí pena udrží ten kus mieste.
Odpovedať
@chrobak7 no práve že jak to zafixovať keď nemám o čo prichytiť A myslíš že by to pur pena udržala na mieste?
Odpovedať
@peter012356778 Predsa drevenými kolíkmi. Neboj, pena to udrží. Veď penou lepia do steny aj interiérové dvere, alebo okná. Tam nepôsobia veľké sily, nemusíš dávať maltu alebo lepidlo. Len to musíš mať fixované, aby sa to neposunulo, kým pena bude tuhnúť.
Odpovedať
@chrobak7 ďakujem ti 🙂
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?