Ako ste riešili prekrytie stupačky?

Ahojte, chcela by som vediet ako ste riesili v bytovych jadrach prekrytie stupacky.....tie dvierka, co ste davali? davaju sa aj roletky, ale ak ste davali dvierka, kde ste kupovali?
Odpovedať
My máme konštrukciu kovovú urobenú na mieru, na tom je sadrokarton a obložené obkladačkami, vyšparované. Sú na závesoch na magnetku, dobre sedia, vyzerá to super, je to lepšie ako rolety. Máme ich už 9 rokov, fungujú bez problému, každý nám ich obdivuje. Vôbec nie sú nápadné. Náš majster, čo nám ich robil bol pedant a dal si záležať. vyplatilo sa.
Odpovedať
My sme dali dvierka presne na to určené a kúpili sme ich v stavebnom centre ;-)
Odpovedať
ja mam tiez obycajne dvierka, ale do bieleho, takze to nie je nejako napadne, ale do farebneho obkladu by som to asi riesila nejako inak, aby neboli take napadne.
Odpovedať
ahojte, my sa chystame teraz prerabat aktualne wecko a tiez riesime toto....Nasli sme na nete dvierka na ktore sa da dat obklad, ale stoji to okolo 150 eur a to sa mi zda pridrahe na taku vec...Poradte este niekto ako sa to robi. My budemem mat tmavsi obklad a biele dvierka ako ma ninka23 by tam boli hrozne.....
Odpovedať
gipsol vyraba dvierka, na ktore sa lepi obklad, su urcene do SD, cena okolo 50€ za 60x60, mam ich, iba este nie su namontovane....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
dvierka za 150 sú sadrokartón, to znamená,že pod tým obkladom nevydržia, vydržia maximálne ako je dlho záruka, býva cca 5 rokov.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?