Odpoveď na príspevok od kejsix:
Niekto tu veľmi chválili tie polyetylénové guličk… @kejsix ale aj negatívne recenzie som čítala tak som už stratená...je mi jasné že bordel spat v tom prípade neide ale ako často ich treba prať neviem lebo každý mesiac to otvárať a prat sa mi asi moc nechceOdpoveď na príspevok od vienny:
@kejsix ale aj negatívne recenzie som čítala tak … @vienny Podľa mňa piesok išiel do kade len na začiatku. Preplach sa robí predpokladam cez ten ventil hore a nie otváranim filtra. Ja mam kbyčajnu pieskovu filtraciu z mountfildu a obyčajny piesok kremičitý, ktory sa do nej predáva. Zrnitosť netuším.Odpoveď na príspevok od vienny:
@kejsix ale aj negatívne recenzie som čítala tak … @vienny ja jsem se bavil s bazenarem 2 roky zpet(osazoval kompletne techniku) a opravoval bazen a kdyz jsem se ho ptal rikal ze nakonec se vratil po experimentovani zpet k pisku. Coz ve finale byla nejlevnejsi varianta co mohl dodat... jinak 0.4 vs 0.6 teoreticky a asi i prakticky muze vadit dalsi moznost(dle navodu) ze toho je tam moc.Odpoveď na príspevok od tomika1990:
Na spodku filtracnej nádoby je takzvaný pavúk 6-8… @tomika1990 na tejto nie je žiadny pavúk..skúsim to rozobrat a dat bud hrubší piesok alebo skúsim tie gulicky..len teraz mam na dne kade samí piesok co ma štve 😡Odpoveď na príspevok od vienny:
@tomika1990 na tejto nie je žiadny pavúk..skúsim … @vienny ten pavúk je vo vnútri kde sa sype piesok...Odpoveď na príspevok od vienny:
@tomika1990 na tejto nie je žiadny pavúk..skúsim … @vienny Piesok povysávaj, ak nemas ako tak hadicou a urob podtlak ako keď víno z demižona vytahuješ.Odpoveď na príspevok od vienny:
Ku kupacej kadi sme si objednali aj pieskovu filt… @vienny hlavne ci si spravne zafiltroval. Ked das novy piesok tak musis hornym ventilo dat prvy preplach -pranie..... voda ide prec z kade. Potom zafiltrovat to zvireny piesok usadi tiez ide voda mimo kade a az potom filtrovat. Su to minutove zalezitosti podla velkosti filtra. Prepinanie rezimov robit pri vypnutom cerpadle inak ventil poskodis. Len na okraj