Odpoveď na príspevok od tim23:
Ahojte. Máme malý bazén do 990l, chcem sa spýtať … @tim23 s najvyssou pravdepodobnosti sa takyto bazen nejak systemovo na filtraciu napojit naozaj nevie.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@tim23 s najvyssou pravdepodobnosti sa takyto baz… @sousedekovci89 tak čo s tým? Je to dosť na prd vypúšťať a napúšťať každý druhý deň bazén. To sa voda ani neohrejeOdpoveď na príspevok od tim23:
@sousedekovci89 tak čo s tým? Je to dosť na prd v… @tim23 no bude nejake samodomo riesenie alebo sa zmierit s tym, ze tento bazen je proste blbost.Odpoveď na príspevok od fauni:
ak chceš menej často meniť vodu, potom sa oplatí … @fauni ano ten sme objednali.Odpoveď na príspevok od wolodymyr:
Vies tam dat aj filtraciu ale nie napriamo ale le… @wolodymyr tiež sme nad tým uvažovali, vďaka 👍Odpoveď na príspevok od wolodymyr:
Vies tam dat aj filtraciu ale nie napriamo ale le… @wolodymyr podľa mňa to nebude fungovať, keď to pôjde cez okraj, bude chytať vzduch...Odpoveď na príspevok od tim23:
Ahojte. Máme malý bazén do 990l, chcem sa spýtať … @tim23 len poopravim terminologiu, nie je to bazen, ale vacsia nafukovacka :-) Ak mas pieskovu filtraciu, tak mozes na hulvata napojit, ale skor by som to riesil chlorovymi tabletami do plavaku a vzdy ked pojdes okolo zamiesaj vodu, lebo voda musi cyklovat inac sa pokazi. Taktiez by som ho dal do polochladku, lebo sa vytvoria riasy.Odpoveď na príspevok od yokel36:
@wolodymyr podľa mňa to nebude fungovať, keď to p… @yokel36 aj slamkou pijes cez okraj a pokial neprestanes vzduch nechytaOdpoveď na príspevok od tim23:
Ta objednali sme kartusovy filter skusime to neja… @tim23 my sme kedysi mali bazén a nemali sme klasickú filtráciu aj keď tam boli otvory na napojenie hadíc, ale mali sme iba taký ponorený závesný skimmer alebo ako sa to nazývalo. Fungovalo to v pohode. Občas sa povysávalo dno a bolo.Odpoveď na príspevok od yokel36:
@wolodymyr podľa mňa to nebude fungovať, keď to p… @yokel36 ked tahas vino z demizona cez hadicku, tiez ti "chyta vzduch"? Alebo vodu z akvarka...Odpoveď na príspevok od zita19:
@yokel36 ked tahas vino z demizona cez hadicku, t… @zita19 nepijem, ani nemám rybičky tak neviem, ale viem, že keď filtráciu vypneš, voda stecie do bazéna a pri znovuspusteni bude chytať vzduchOdpoveď na príspevok od yokel36:
@zita19 nepijem, ani nemám rybičky tak neviem, al… @yokel36 ale na fyziku na ZS si hadam chodil a nespal tamOdpoveď na príspevok od zita19:
@yokel36 ale na fyziku na ZS si hadam chodil a ne… @zita19 Na hodine fyziky zjedol 1/2kg lekváru, naštval učiteľa a išiel spokojný domov...😀Odpoveď na príspevok od zita19:
@yokel36 ale na fyziku na ZS si hadam chodil a ne… @zita19 ale on má pravdu, hadica pojde dohora a mala by tam byt spatna klapka.Odpoveď na príspevok od klara321:
@zita19 ale on má pravdu, hadica pojde dohora a … @klara321 nenapisal, ze sa to zavzdusni pri odstaveni cerpadla. A ano, bud spatna klapka alebo zavodnit potrubie pri spusteniOdpoveď na príspevok od tim23:
Ta objednali sme kartusovy filter skusime to neja… @tim23 Musite dat filter vyssie, ako je hladina vody, inac vam to nebide fungovat. Mu sme mali taky podobny bez filtra a pohoda, vydrzal. Skor by vam fungovalo sudovd ponorne cerpadlo akumulatorove, naprjklad parksidez lidla. Ppstavite ho na okraj a zapnete gombik 😁