Bazen vystavba

chmelko55
Autor diskusie
10.06.2023
Dobrý deň prosim vas vie mi niekto poradit? Idem riesot bazen rozmer 6 x 3 v zemi. Aky typ bazena dat? Murovany alebo plastovy ? Dakujem.
Odpovedať
Zoradiť podľa:
Profilova fotka
wolodymyr
11.06.2023
Na aky mas peniaze. Hlavne bazen je ta najlacnesia polozka.... zvysok je x krat drahsi.
Odpovedať
frantisekca
11.06.2023
Tiež ma trošku šoklo, že jedno svetlo cez 300€ 😄
Odpovedať
rkorba
11.06.2023
@chmelko55 aky ti kvalitne dokazu spravit majstri z okolia, alebo si sprav murovany sam, je to ako stavat odkrytu pivnicu 🙂 @frantisekca no a ja mam 3ks 🙂
Odpovedať
matoztt
11.06.2023
@rkorba naco su ti tri? 😄
Odpovedať
rkorba
11.06.2023
@matoztt 2ks v bazene a 1ks vo virivke.
Odpovedať
Profilova fotka
durim
11.06.2023
Naozaj je to hlavne o peniazoch. Ak to je na rovine a klasika tak možností je veľa. Ja som chcel Infinity a na svahu. Pri cene od 40 tisíc mi nezostalo nič iné ako to robiť sám .
Odpovedať
chmelko55
Autor diskusie
11.06.2023
Nakolko nemam k dispozicii financie na to aby som rovo splechol 12 000 za bazen budem to robit po etapach a riesit to z DT ečiek
Odpovedať
frantisekca
11.06.2023
@chmelko55 Žiť dlhodobejšie vedľa veľkej diery, plnej vody není zrovna dobrá idea. Ak sú malé deti, tak o to horšie.
Odpovedať
rkorba
11.06.2023
@frantisekca Akurat som vysiel z bazena a dcera tvoj nazor nezdiela 🙂
Odpovedať
zacik
11.06.2023
@chmelko55 ak ti niekto vie postavit bazen 6x3 na kluc za 12k, tak si akurat vyhral v loterii a rovno si to objednaj @frantisekca neni vhodnejseho obdobia na bazen ako ked su deti male....jedine co pri svojom bazene lutujem ze som ho spravil az ked dcera uz koncila skolku a nie ked sme sa stahovali. P.S. mam murovany s tazkou foliou, slana voda, zastresenie, trosku vacsi ako 6x3
Odpovedať
frantisekca
11.06.2023
@rkorba @zacik Ste to nepochopili správne. Myslel som tým rozostavaný bazén, dieru. Ja bazén budem tiež riešiť, len sa nevieme rozhodnúť medzi betónom s fóliou a plastom. A svetlo mi postačí aj jedno. Radšej dám aj nejaké spoty okolo. Vo FR kde som bol, som to tak mal a domáci tam mal kvetináče s nejakými tujkami, ktoré to pekne nasvetľovalo. To bolo super.
Odpovedať
kejsix
11.06.2023
@frantisekca na kysuce bazen je jak freza na sneh do sturova 🙂
Odpovedať
frantisekca
11.06.2023
@kejsix Ideme stavať "na maďare". 😄 Tam sa uživí aj tepelné čerpadlo a aj fotovoltaika.
Odpovedať
Profilova fotka
liliana6
12.06.2023
tiez si myslim, ze vsetko je to len o vasich financnych moznostiach a co sa vam viac paci. my sme si robili murovany, niekto vsak radsej zvoli plast.
Odpovedať
rkorba
12.06.2023
Este doplnim. Veľa známych má plastový osadený a ani jeden ho nemá rovno lebo dnešní majstri nedokážu spraviť ani rovnú podkladovú dosku 🤔 Ono to až tak nevadí pokiaľ je skimmerovy, ale keď je prelivový tak je to trošku problém.
Odpovedať
zacik
12.06.2023
@rkorba moj osobny nazor je ze "kvalita" bazenov je nasledovna: nadzemny => zakopana plastova vanicka => murovany s tazkou foliou => keramicky => nerezovy. Vsetky okrem nadzemneho sa daju spravit skimmerovy alebo prelivovy, protiprud alebo bez, slany alebo sladky, atd. Je to len otazka penazi. Ja mam murovany s tazkou foliou, kedze si myslim ze to je najlepsi pomer medzi cenou/zivotnostou/kvalitou/dlhodobou udrzbou. Ak by som mal neobmedzeny rozpocet, tak si dam spravit nerezovy s prelivom, ale to stoji len samotne teleso bazena 80k a vyssie.
Odpovedať
chmelko55
Autor diskusie
13.06.2023
@zacik davali ste pod platnu aj foliu kvoli vlhkosti?
Odpovedať
rkorba
14.06.2023
..
Odpovedať
zacik
14.06.2023
@chmelko55 ani pod zakladovu dosku ani zboku stien som foliu nedaval. Bolo mi povedane ze v mojej lokalite to je zbytocne. Cas ukaze ci mali pravdu alebo nie
Odpovedať
rkorba
14.06.2023
Ani jedno riesenie nie je spravnejsie ako druhe 🙂 Ja dávam fóliu pod každé betónovanie. A z bokov stien som dal nopovku aby "chránila" polystyrén.
Odpovedať
Profilova fotka
thisrent
PRO
05.07.2023
Bazenárov nájdete aj u nás na https://www.rentuj.sk ak hľadáte! Inzeráty sú zadarmo. Denne nám tam pribúdajú rôzne veci. Kategórii máme nekonečno a stále to rastie. Pekný deň.
Odpovedať
frantisekca
05.07.2023
@rkorba Hmmm, vieš poradiť, ako urobiť perfektne vodorovnú platňu? Zatiaľ to vidím na nivelačku, čo som našiel aj pre exterier - excel mix level 20 r. Neviem či je nejaká iná lacnejšia nivelacna hmota do exteriéru.
Odpovedať
rkorba
06.07.2023
@frantisekca nemusis nivelovat ked sa vyleje rovno beton. Bazenari to vyrovnavaju klebrom, ale hociaka cementova nivelacka do exterieru bude postacovat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?